Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Επιστολή της Ζέττας Μακρή στον υπουργό Ιω. Μανιάτη

Με αφορμή και δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες, όπου αυτή τη φορά συνεργεία της ΔΕΗ του Ν. Μαγνησίας προχώρησαν σε διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών στην οικία τετραπληγικού συμπολίτη μας, η βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Ζέττα Μακρή έστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιω. Μανιάτη, την οποία κοινοποιεί και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α. Ε Αρ. Ζερβό. Στην επιστολή η κα Μακρή αναφέρει:
«Οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες απαιτούν την προσοχή όλων μας και την λήψη πρωτοβουλιών για την διευκόλυνση της καθημερινότητας τους και την διασφάλιση ποιοτικών συνθηκών ζωής. Τα  άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης  λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών  ή ελλιπούς ενημέρωσης 

Πριν λίγες μόλις μέρες, συγκλονιστήκαμε όλοι μας από  τον θάνατο τετραπληγικής στα Χανιά της Κρήτης λόγω της διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ για οφειλές της.  Όλοι οι αρμόδιοι φορείς  με αφορμή το δυσάρεστο αυτό γεγονός, δήλωσαν ότι πρόκειται για τραγικό λάθος και ότι η ΔΕΗ οφείλει να διασφαλίζει την συνεχή παροχή ρεύματος για αυτές τις κατηγορίες συνανθρώπων μας, καθώς τα μηχανήματα υποστήριξης τους έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής μετά από οποιαδήποτε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Δυστυχώς, όμως, οι καταγγελίες συνεχίζονται, με αποτέλεσμα σήμερα να ενημερωθώ ότι  συνεργεία της ΔΕΗ του Ν. Μαγνησίας προχώρησαν σε διακοπή ρεύματος λόγω οφειλών στην οικία τετραπληγικού συμπολίτη μου. Πιο συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι (Πέμπτη, 24-7-2014) συνεργεία της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα στην οικία τετραπληγικού, κατοίκου Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας. Το άτομο αυτό είναι...
τετραπληγικό και χρειάζεται καθημερινά την υποστήριξη οξυγόνου, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος να θέτει σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή. Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και η σύζυγος του,  η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Θα ήθελα να διερευνήσετε με την απαιτούμενη ευαισθησία τις παραπάνω καταγγελίες, έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία. 

Με εκτίμηση»

Ζέττα  Μ. Μακρή

Βουλευτής Μαγνησίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.