Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Το "ΑΒ Βασιλόπουλος" Σκοπέλου κοντά σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

Ο περιφερειακός Διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος μαζί με τον σύμβουλο του τοπικού καταστήματος και τον ιδιοκτήτη του ΑΒ Σκοπέλου Γιάννη Ζέρβα επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή και του παρέδωσαν, στο πλαίσιο της δράσης «52 εβδομάδες σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» δωροεπιταγές, οι οποίες θα δοθούν σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Όπως είπε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ο κ. Γιάννης Ζέρβας
«στο πλαίσιο των “52 εβδομάδων” θα μπορούν πλέον οι συμπολίτες μας να βρουν και στο κατάστημα ΑΒ Σκοπέλου, σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ,  “προϊόντα αλληλεγγύης” που με την αγορά τους μπορούν να στηρίξουν αυτή την κοινωνική δράση μας…
Ακόμα και μία μόνο αγορά προϊόντος με την ειδική σήμανση των “52 εβδομάδων” μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να είναι μια ουσιαστική κίνηση αλληλεγγύης!»
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΑΒ Βασιλόπουλος για την προσφορά τους και είπε ότι τέτοιες ενέργειες που ανακουφίζουν συμπολίτες μας είναι πάντα καλοδεχούμενες.

1 σχόλιο:

  1. πολλα μπραβο στο Βασιλόπουλο. με τις 52 εβδομαδες εφτασε σε πολλές περιοχες και δεν εμεινε μονο σε "καλες πράξεις" στην πρωτευουσα. Θα ηταν πολυ ευχαριστο να δουμε κι αλλους να ακολουθουν το παραδειγμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.