Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Αλόννησος με εκπλήξεις κάτω από το νερό!

• Aύξηση αφίξεων 13% το Μάιο και 28% τον Ιούνιο
• Mπάτσελορ πάρτι κάτω από το νερό
Ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές εναλλακτικές δράσεις επιφυλάσσει η Αλόννησος στους φίλους της και φέτος το καλοκαίρι.
Η νέα τάση ακούει στο όνομα «μπάτσελορ πάρτι κάτω από το νερό». Το υποβρύχιο πάρτι της παρέας του γαμπρού αποτέλεσε τον καλύτερο οιωνό για βίο ανθόσπαρτο σε γάμο Καναδών που τελέστηκε πρόσφατα στην Αλόννησο. Με φόντο το εξωτικό τοπίο, οι διακοπές στο νησί συμπληρώνονται με πρωτότυπες και μοναδικές θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και water trekking. Το υγρό στοιχείο δεν παύει να συγκινεί τους λάτρεις της φύσης εντός και εκτός Ελλάδας. 

Η Αλόννησος που αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου και το «σπίτι» πολλών θηλαστικών και ειδών υπό εξαφάνιση, όπως...
η φώκια Μονάχους- Μονάχους αποτέλεσε πρόσφατα το αντικείμενο θαυμασμού σε ταξιδιωτικό αφιέρωμα της «Sun»,  της μεγαλύτερης Βρετανικής εφημερίδας με εκατομμύρια αναγνώστες, έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική αποστολή στο νησί.
«Η στροφή στην εξειδίκευση και η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών σε πολύ προσιτές τιμές δικαιώνουν τις επιλογές και προσπάθειες των επαγγελματιών και τοπικών φορέων του νησιού, πράγμα που αποδεικνύεται και από την αύξηση αφίξεων 13% το Μάιο και 28% τον Ιούνιο, σε σύγκριση με τα περυσινά στοιχεία»,
επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.