Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ταξίδι ανθρωπιάς και ζωής από τον Κώστα Ντίνα

Η κρίση με τα  πολύπλευρα χαρακτηριστικά, οικονομικά, κοινωνικά, ανθρωπιστικά, προκαλεί τεράστιες  επιπτώσεις στον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας και της Ευρώπης.
Ο νεοφιλελευθερισμός στο όνομα του κέρδους και των αγορών, απαξιώνει τις ανθρώπινες αξίες και υποβαθμίζει ή καταργεί υγειονομικές και κοινωνικές δομές, βάζοντας τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους. 

Ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης έχει απλωθεί από άκρη σε άκρη της χώρας και από τους λαούς της Ευρώπης, προς τον την ελληνική κοινωνία για να μειωθούν οι σοβαρές παρενέργειες της κρίσης και να προστατευθούν οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της πανανθρώπινης αξίας της αλληλεγγύης εντάσσεται και η ενέργεια του συμπολίτη Κώστα Ντίνα που πραγματοποιεί ταξίδι...
ανθρωπιάς και ζωής, διασχίζοντας 3000 χλμ με το ποδήλατό του, από το Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται, στο Βόλο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου έναμμήνα και γίνεται για την ενίσχυση του ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Ξεκίνησε πριν μερικές μέρες και η πορεία αλληλεγγύης με το ποδήλατο, θα περάσει από την Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σερβία, FYROM.

Η ενέργειά του αυτή φανερώνει τεράστια σωματική και ψυχική δύναμη και το παράδειγμά του γίνεται σημείο αναφοράς και σύγκρισης για όλη την νεολαία και την ελληνική κοινωνία.
Είναι μέρος μιας προσπάθειας συνολικής, για την δημιουργία και συντήρηση δομών αλληλεγγύης, μαζί με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους εθελοντές, τους εκατοντάδες πολίτες, που στηρίζουν υλικά, ψυχικά και σωματικά τέτοιες δομές, προσπαθώντας να μην αφήσουν κανέναν άνθρωπο μόνο του στην κρίση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, οι εθελοντές που συμμετέχουν στην λειτουργία του Ιατρείου Αλληλεγγύης του Ι.Σ.Μ. ευχαριστούν τον συμπολίτη μας Κώστα Ντίνα για την ενέργεια του αυτή. Θα είμαστε δίπλα του σε όλα αυτά τα χιλιόμετρα που θα διανύσει, δίνοντάς του δύναμη και κουράγιο μέχρι το αποκορύφωμα που θα είναι η άφιξή του στο Βόλο.

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ
ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.