Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Καθαρισμός της παραλίας Ρουσούμ στην Αλόννησο

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλοννήσου σε συνεργασία με τα καταδυτικά κέντρα του νησιού οργάνωσε και διεξήγαγε τον υποβρύχιο καθαρισμό της παραλίας Ρουσούμ. Εθελοντές δύτες με την βοήθεια σκάφους ανέσυραν από το βυθό της θάλασσας διάφορα σκουπίδια τα οποία απομάκρυνε από την παραλία με την σειρά του ο Δήμος Αλοννήσου.

Ο καθαρισμός στέφθηκε με επιτυχία καθώς η ομάδα μας κατάφερε να ανασύρει το μεγαλύτερο  ποσοστό των βυθισμένων αντικειμένων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αλόννησου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Βαγγέλη Παπατζιτζέ του καταδυτικού κέντρου Alonissos Dive Blue Dream και το Albedo Τravel για την ευγενική χορηγία όλου του καταδυτικού εξοπλισμού, τον κ. Γιώργο Γιουβάνογλου εκπαιδευτή καταδύσεων του Ikion Diving Centre για την συνδρομή του καθώς και όλους τους εθελοντές δύτες που συμμετείχαν στην κίνηση.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Στάθη Παναγιωτόπουλο για την συνδρομή του ως αυτοδύτης, αλλά και για την συνεχή στήριξη που προσφέρει στις κινήσεις του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.