Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης στη Σκιάθο

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014  και  ώρα  21:00
στο Ανοιχτό θέατρο  "Μπούρτζι"  της Σκιάθου
με τη συνοδεία του μικρού σχήματος της Εστουδιαντίνας
Ο Μπάμπης Τσέρτος, ήταν ο πρώτος επίσημος καλεσμένος της περίφημη πλέον ορχήστρας " Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας ", της οποίας εμπνευστής και ιδρυτής είναι ο Ανδρέας Κατσιγιάννης, συμμετέχοντας στην πρώτη της συναυλία πριν από 15 χρόνια στο ανοιχτό θέατρο της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σταθεροί συνοδοιπόροι έκτοτε, στους δίσκους της Εστουδιαντίνας, στους δίσκους του Μπάμπη και του Ανδρέα, μαζί έζησαν και κατέγραψαν ωραίες μουσικές στιγμές και σπουδαίες ερμηνείες, οι οποίες συνεχίστηκαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα σε χώρους καθαρά συναυλιακούς (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ηρώδειο θέατρο) και άλλους ζεστούς χώρους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των 15 χρόνων της Εστουδιαντίνας αλλά και της συνεργασίας των Μπάμπη Τσέρτου και Ανδρέα Κατσιγιάννη. Μαζί τους ο κορυφαίος...
Έλληνας δεξιοτέχνης του βιολιού και πρωτεργάτης της Εστουδιαντίνας Κυριάκος  Γκουβέντας, η σπουδαία νεαρή Βολιώτισσα τραγουδίστρια Ελεάννα Βαρελά, ο ανερχόμενος τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος σε ρόλο μουσικού και ερμηνευτή, ο Φίλιππος Ρέτσιος  στο κοντραμπάσο και το πιάνο, ο Γιάννης Τσέρτος  στο ακορντεόν και το πιάνο, και ο Κώστας  Γεδίκης, σολίστας εγχόρδων (μπουζούκι 3χορδο, λαούτο, λάφτα).

Το Πρόγραμμα  αποτελείται από δύο μέρη:

Στο 1ο θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του Ανδρέα Κατσιγιάννη "Εικόνα Αχειροποίητη" σε στίχους του μεγάλου Σκιαθίτη λογοτέχνη ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ενώ το 2ο μέρος θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, του Ανδρέα Κατσιγιάννη  αλλά και της Εστουδιαντίνας.

Επίσης θα παρουσιαστούν σε πρώτη δημόσια εκτέλεση δύο τραγούδια από τη νέα δισκογραφική συνεργασία του Μπάμπη Τσέρτου και του Αντρέα Κατσιγιάννη που τώρα ηχογραφείται και θα κυκλοφορήσει το χειμώνα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ταμείο θεάτρου: 12 €  
Προπώληση εισιτηρίων: 10 € (Βιβλιοπωλεία Άνοδος και Λυχνάρι)
Ομαδικά εισιτήρια: 10  (από 8 άτομα και άνω)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.