Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η Ζέττα Μακρή στην 23η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ

Στην  23η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από  28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2014, συμμετείχε η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ως μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας.
Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ αποτελεί ένα forum για κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους από όλα τα κράτη - μέλη του Οργανισμού, προκειμένου να ενισχυθούν οι δημοκρατικοί θεσμοί στην περιοχή αρμοδιότητας του ΟΑΣΕ και να προωθηθεί η πολιτική υποστήριξη στις δραστηριότητες του

Η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ με διαρκείς παρεμβάσεις της παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής  κυβέρνησης και της χώρας μας για την κρίση στην Ουκρανία και την ανάγκη επιτυχούς αντιμετώπισης της. Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι η τρομοκρατία λειτουργεί εις βάρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της...
δημοκρατίας και διαταράσσει την παγκόσμια κοινωνική τάξη και γι' αυτό, πέρα από τα ψηφίσματα, θα πρέπει να ληφθούν από τον ΟΑΣΕ και οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες, που θα επιβεβαιώνουν την καταδίκη των κάθε είδους τρομοκρατικών ενεργειών.

Η κα Μακρή έδωσε έμφαση  στην επικίνδυνη και καταστροφική λειτουργία της ξενοφοβίας και του εξτρεμισμού, που καλλιεργούν κλίμα φανατισμού και μισαλλοδοξίας. Επεσήμανε, τέλος, την ανάγκη της διαρκούς εγρήγορσης όλων των κρατών – μελών του ΟΑΣΕ και της επεξεργασίας και εφαρμογής πολιτικών ικανών, να προωθήσουν την έγκαιρη και αποτελεσματική καταστολή αυτών των εχθρικών προς την ανθρώπινη ασφάλεια φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.