Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Διάσημο και μοναδικό το δαμάσκηνο Σκοπέλου...

Στις σελίδες του astir magazine, περιοδικό που διατίθεται από το astir palace, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη ξενοδοχειακά συγκροτήματα με ατελείωτες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις και gourmet εστιατόρια, προβάλλονται τα δαμάσκηνα Σκοπέλου από το κτήμα Γρυπιώτη.

Στη σελίδα 97 του περιοδικού διαβάζουμε:
Τα "μαύρα" ή γλυκά Σκοπέλου, όπως τα ονομάζουν στο νησί, αποτελούν μοναδική ποικιλία παγκοσμίως. Τα γνωρίζουμε κι ως Agen Σκοπέλου, τα μοναδικά φυσικά γλυκίσματα που συνοδεύουν κάθε μας στιγμή. 
Ο Αθανάσιος Γρυπιώτης ακολουθεί την παραδοσιακή μέθοδο αποξήρανσης, μία ιδιαίτερη και προσεκτική διαδικασία, κατά την οποία οι καρποί λιάζονται για τρεις με τέσσερις ημέρες και μετά τοποθετούνται σταδιακά σε ξυλόφουρνους, αφού προηγηθούν μαλάξεις με το χέρι σε κάθε ένα μέχρις ότου επιτευχθεί η τελειότητα του τελικού προϊόντος. 
Οι βιολογικές καλλιέργειες στο μοναδικό μικρο-περιβάλλον του νησιού της Σκοπέλου δίνουν ιδιαίτερη γεύση σε αυτό το ξεχωριστό φρούτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.