Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ενισχύεται η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας Σκιάθου

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Η ΣΚΙΑΘΟΣ"
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός "Η Σκιάθος" τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει δρομολογήσει ενέργειες για την παραλαβή ενός πυροσβεστικού οχήματος το οποίο θα ενισχύσει την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου. 
Πρόκειται για ένα Mercedes Transporter 407 που μπορεί να μεταφέρει 6 άτομα και η αντλία του έχει δυνατότητα 800 λίτρα το λεπτό, στις 8 ατμόσφαιρες. Το όχημα μας παραχωρεί έναντι μικρής αμοιβής η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Γερμανίας και έχει δρομολογηθεί η μεταφορά του στις 15 Ιουλίου.

Ο Σύλλογος ενημερώθηκε αρχικά από τον κύριο Ταμπάκη, Δασολόγο του Δήμου Σκιάθου και στη συνέχεια από τον κ. Πέτρο Τσεμπελή, μέλος του συλλόγου.

Σε σχετικά σύντομο διάστημα τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που είχαν ενημερωθεί, ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο ποσοστό, και έτσι συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό  με την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ των

Γιώργου Π. Αλεξανδρίδη
Ρίκας Βοσνιάδου
Αλεξίας Τσάτσου
Ντένης Μαρκάκη
Μάκη Κουκουλάκη
Γιάννη Κεφάλα
Κων/νου Κεφάλα
Έλενας Αβέρωφ
Ναντιάνας Ξενάκη
Θεμιστοκλή Κονταράτου
Ηλέκτρας Χατζημιχάλη
Giovanna Καμπούρη
Κατερίνας Μιχαήλ
Πέτροο Τσεμπελή
Maria Tschackert
Δημήτρη Λαμπαδάριου
Αγαμέμνωνα Παύλου
Πέτρου Μακρίδη
Παράσχου Θ. Τζούμα
Αλέξανδρου Μακρίδη

που θα καταβληθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Γερμανίας ‘Feuerwehrhilfe International inder Freiwilligen Feuerwehr Lappersdorf”.

Την  ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, στις 20:00 στην είσοδο της χερσονησίδας Μπούρτζι, έχει προγραμματιστεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής του πυροσβεστικού οχήματος και του πυροσβεστικού και διασωστικού εξοπλισμού από την οργάνωση ‘Feuerwehrhilfe International inder Freiwilligen Feuerwehr Lappersdorf” της Γερμανίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου, σε συνδιοργάνωση των Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκιάθου, της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σκιάθου και του Πολιτιστικού  Συλλόγου "Η Σκιάθος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.