Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τόνος Αλοννήσου στην Άνω Γλυφάδα!

Στο σημερινό κυριακάτικο "ΒΗΜΑ" και στο ένθετο ΒΗΜΑ GOURMET, σελ. 26 και στη στήλη ΜΙΚΡΑ και ΖΟΥΜΕΡΑ, (δοκιμάσαμε και μας άρεσαν στους δρόμους) που υπογράφει η διευθύντρια σύνταξης Ιωάννα Σουφλέρη, γίνεται αναφορά στα "Γιουβετσάκια" του φίλου των Βορείων Σποράδων Χάρη Τζίτζη, ο οποίος δηλώνει -και είναι- συλεκτηs σπάνιων πρώτων υλών!
Τιμώμενο πιάτο ο τόνος Αλοννήσου στη λαδόκολλα!

Διαβάστε τί γράφει, μεταξύ άλλων, το ΒΗΜΑ GOURMET:

«Γιουβετσάκια: Αξίζει να πας

Τα Γιουβετσάκια δεν χρειάζονται συστάσεις. Εδώ και πολλά χρόνια το πάθος του Χάρη Τζίτζη για την άριστη πρώτη ύλη και η μαεστρία της Εύας στην κουζίνα έχουν συγκεντρώσει στην αυλή της Άνω Γλυφάδας όλους τους καλοφαγάδες του λεκανοπεδίου. Έχοντας νοσταλγήσει την ευγένειά τους και αναζητώντας λίγη δροσιά μια ζεστή Κυριακή του Ιουνίου, φτάσαμε οικογενειακώς στα "Γιουβετσάκια" και καταλάβαμε το μοναδικό διαθέσιμο τραπέζι…
(…)
Ο λόγος που γράφω είναι για να σας συστήσω ένα απαράμιλλο πιάτο: τον ψημένο στη λαδόκολλα τόνο Αλοννήσου που ήρθε νοστιμότατος και ζουμερότατος, με μουστάρδα, η οποία ενίσχυε τη γεύση του χωρίς να την επισκιάζει και συνοδευόμενος από τραγανά βραστά κολοκυθάκια.

Αξίζει τον κόπο να φθάσετε στην Ιθώμης και μόνο για αυτόν.

Ι.Σ.»

ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙΑ: ΙΘΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΩΡΕΩΣ, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΤΗΛ. 210 964 8081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.