Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Απάντηση του Hotel Dionyssos στο δημοσίευμα "Η κράτηση επιβεβαιώθηκε, το δωμάτιο δεν υπήρχε..."

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος (κλικ) σχετικά με την κράτηση στο ξενοδοχείο μας απαντάμε ότι κράτηση υπήρχε στο όνομα που δημοσιεύετε, 1 ημέρα πριν, ακυρώθηκε διότι δεν ήταν δυνατόν να χρεωθεί η πιστωτική κάρτα των πελατών.
Την επόμενη ημέρα ενημερώσαμε (ως οφείλουμε) την Booking.com για την απόρριψη της συναλλαγής από την Τράπεζα και η Booking.com με την σειρά της ενημέρωσε τους πελάτες για το συμβάν με την προτροπή να σταλεί νέα πιστωτική κάρτα.

Στις 14/07/14 (2 ημέρες μετά) προσπαθήσαμε να χρεώσουμε την κάρτα εκ νέου, χωρίς δυστυχώς επιτυχία και σε συνδυασμό με την μη αποστολή μέσου της συστήματος της Booking.com νέας κάρτας, θεωρήσαμε ότι οι πελάτες επιθυμούν την ακύρωση.

Την ίδια ημέρα οι πελάτες ενημερώθηκαν μέσου του συστήματος της Booking.com ότι η κράτηση παύει να ισχύει.

Στις 15/07/14 οι πελάτες αφίχθησαν στο ξενοδοχείο μας, τους ενημερώσαμε για το τι είχε συμβεί και τους προτρέψαμε να επικοινωνήσουν με την Booking.Com, αφού άλλωστε μέσου της Booking.Com είχε γίνει η κράτηση.

Στην συνέχεια ενημερώσαμε τους πελάτες ότι υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο για 5 μόνο ημέρες και βεβαίως όχι στην αρχική τιμή, αφού η προσφορά είχε...
παύσει να ισχύει αλλά € 20.00 την ημέρα επιπλέον της αρχικής τιμής (προσφοράς).

Προσφερθήκαμε να βρούμε άλλο φθηνότερο κατάλυμα και για όλο το χρονικό διάστημα της κράτησης, αλλά δεν ήθελαν.

Οι πελάτες αντέδρασαν μας αποκάλεσαν ερασιτέχνες και αποχώρησαν.

Συμμεριζόμαστε την απογοήτευση των πελατών και λυπούμαστε αφάνταστα για το συμβάν.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι η Booking.Com βεβαιώνει εγγράφως ότι ενημέρωσε τους πελάτες και για το θέμα της Πιστωτικής Κάρτας και για την Ακύρωση της κράτησης.

Για το Hotel Dionyssos
Ιωάννης Γιολδάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.