Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Και τώρα σιωπή..!

«Και τώρα σιωπή… σιωπή και σκοτάδι» …και τα φώτα 'κλείσαν. Για κλάσματα του δευτερολέπτου μείναμε άφωνοι, καθηλωμένοι προσπαθώντας να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που νιώθαμε …και αμέσως  μετά κύματα χειροκροτημάτων που έμοιαζαν να μην τελειώνουν ποτέ. 
Μια παράσταση που άξιζε να δει κανείς ξανά και ξανά. Και πολλοί το έκαναν. Απαράμιλλη σκηνοθεσία, συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα κοινό που απλά λάτρεψε την «Πνιγμονή»

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου και του Ναυτικού Ομίλου Αλοννήσου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δημήτρη Καρατζιά, τους ηθοποιούς της παράστασης αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε ακόμη μια φορά με την παρουσία σας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

Οι ηθοποιοί της παράστασης, πέραν της ποιότητας του θεάματος που μας προσέφεραν, μας τίμησαν και με τα όμορφα λόγια τους:

Θεοδώρα Σιάρκου:
"και τώρα σιωπή, σιωπή και σκοτάδι!", αυτά είναι τα τελευταία λόγια της Χαντισέ Αλντα στην "Πνιγμονή". Μόλις επιστρέψαμε από τη μαγευτική Αλόννησο στην καταπληκτική - καταθλιπτική Αθήνα. Περάσαμε 4 αλησμόνητες μέρες στο υπέροχο αυτό νησί... ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στην παράσταση μας και όλους τους φίλους που τόσο απλόχερα και γενναιόδωρα μας φιλοξένησαν και μας φρόντισαν Με την ελπίδα πως θ' ανταμώσουμε πάλι...
σύντομα αγαπημένοι Αλοννησιώτες… Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ (με πανσέληνο)!
Αθηνά Τσιλύρα 
Είναι μερικές φορές που κομματιάζεται η ψυχή σου, που λες, μα δεν υπάρχει τίποτα πια σ' αυτόν το κόσμο; Σαν να υπάρχει κάτι. Και αξίζει να ζεις μόνο και μόνο για να το συναντήσεις! Αλόννησος! Λες και έριξε ο Θεός μια γέννα εκεί στις Βόρειες Σποράδες, ώστε όταν φτάσεις να θυμηθείς πώς οφείλει / αξίζει να είναι ο άνθρωπος. 4 μέρες, 2 παραστάσεις ΠΝΙΓΜΟΝΗΣ για να με γεμίσουν με τόση δύναμη, να μπορώ, να μπορώ... Η φιλοξενία τους, η ανοιχτοκαρδία τους, η δοτικότητα τους, το πόσο μας βοήθησαν για την παράσταση, αυτά τα τραπέζια τους μετά, που έφερναν και έφερναν έτσι για να σ' ευχαριστήσουν που πήγες στο νησί τους, να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα! Πανσέληνος στη Χώρα και δεν υπάρχει κούραση, μόνο τραγούδι, γέλιο, θύμηση… Ένας κόσμος γεμίζει τις κερκίδες, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, χειροκροτεί όρθιος, μα και εμείς δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μεγάλη ικανοποίηση! Αύριο το πρωί καφέ εδώ, βόλτα στα σοκάκια, μαγαζάκια, η ευγένεια τους… Άγιος Δημήτριος, Λεφτός Γιαλός, Στενή Βάλα, Πατητήρι, Χώρα, Λιμάνι, ένας παράδεισος! Έτσι γιατί όταν σέβεσαι τον τόπο που μένεις, αναγκάζεις και αυτόν που τον επισκέπτεσαι να τον σεβαστεί. Ευχαριστώ! Ήταν πολύ παραπάνω όλα! Σε όλα! Ευχαριστώ όλους εκεί!!
Θοδωρούλα Σιάρκου το ευχαριστώ είναι λίγο..!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.