Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συγκέντρωση Ιατροφαρμακευτικού υλικού για τον Παλαιστινιακό λαό

Οι Διοικήσεις 11 Σωματείων της Μαγνησίας, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, καταγγέλλουν και καταδικάζουν το Ισραήλ για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, στη λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζεται μέρες τώρα με αμείωτη ένταση, ξεπερνώντας οι νεκροί τους 800 και πάνω από 5.000 χιλ. οι τραυματίες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «Αυτοί που οπλίζουν και ενθαρρύνουν  τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού πολλά χρόνια τώρα, είναι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, η Ε.Ε. Οι ιμπεριαλιστές είναι αδίστακτοι μπροστά στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων τους στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που ανταγωνίζονται για την αρπαγή ή τη μοιρασιά του πλούτου των λαών. Δε διστάζουν να αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Η Ελληνική κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη με τις...
συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, με το κράτος τρομοκράτη των λαών της περιοχής και με τη σημερινή της στάση των ίσων αποστάσεων, εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την τακτική των ίσων αποστάσεων και να καταγγείλει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, να καταδικάσουν τη σφαγή από το Ισραήλ του Παλαιστινιακού λαού. Να δείξουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό.

Συμμετέχουμε ενεργά στις πρωτοβουλίες που πήραν τα ταξικά σωματεία και οι φορείς  (Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών ΒόλουΣύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Μαγνησίας):

Στην εκδήλωση αλληλεγγύης την Τρίτη 29 Ιουλίου, στις 8:30 μ.μ., στην παραλία (Άγαλμα), στην οποία θα προβληθεί η ταινία «Βαλς με το Μπασίρ» και στην συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και μηνυμάτων αλληλεγγύης και συμπαράστασης που θα σταλούν στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης,

Δευτέρα 28/7: 10:00-13:00 και 18:00-20:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Τρίτη 29/7: από τις 7:00 μ.μ. στο χώρο της εκδήλωσης στην παραλία».

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
1. Σωματείο Εργαζομένων Κόκα-Κόλα 3Ε
2. Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ν. Μαγνησίας
3. Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Ν. Μαγνησίας
4. Ένωση Τύπου και Χάρτου και Γραφικών Τεχνών
5. Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας
6. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Μ. Παπαρήγας
7. Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βόλου
8. Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
9. Κλαδικό Συνδικάτο ΟΤΑ  Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.