Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Η Αλόννησος στα ταξιδιωτικά βραβεία της Travelplanet24

Στα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία της Travelplanet24 συμμετέχει η Αλόννησος σε δύο από τις 8 συνολικά κατηγορίες, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής της αυθεντικότητας αλλά και για την αξία τιμών σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχει, ώστε να επιβεβαιώσει το σύνθημά της "Λίγα να σκέφτεσαι πολλά να θυμάσαι" που αποτελούν το moto της διαφημιστικής της καμπάνιας.

Συγκεκριμένα, η Τravelplanet24, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και στα 10 μεγαλύτερα στην Ευρώπη, διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι  τα πρώτα ταξιδιωτικά βραβεία, υπό την μορφή διαγωνισμού για την ανάδειξη των ελληνικών νησιών.
Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, The Award edition!» και διεξάγεται από 7 έως 21 Ιουλίου 2014 μέσα από μια πλατφόρμα ψηφοφορίας στο Facebook. Καθημερινά το κοινό  μπορεί μέσα από 8 κατηγορίες να διαλέξει το αγαπημένο του νησί και να κερδίσει 2...
ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ στο τέλος θα μπει στην κλήρωση για το χρηματικό έπαθλο των 500€.

Συνολικά συμμετέχουν 29 ελληνικά νησιά και θα αναδειχτούν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες:

1. Αυθεντικές γεύσεις, 
2. Καλύτερη Νυχτερινή ζωή, 
3. Καλύτερο ηλιοβασίλεμα, 
4. Καλύτερο νησί για κάμπινγκ, 
5. Καλύτερη αμμώδης παραλία, 
6. Value for money νησί, 
7. Καλύτερο πανηγύρι,
8.  Καλύτερο ανεξερεύνητο νησί.

Η κάθε κατηγορία θα εκπροσωπείται από έναν «ambassador» ο οποίος θα προωθεί την συγκεκριμένη κατηγορία και τα νησιά - επιλογές μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει, κυρίως από κοινωνικά δίκτυα και blogs.

Η Αλόννησος συμμετέχει στις κατηγορίες "value for money νησί" και "αυθεντικές γεύσεις" και συγκεκριμένα για τον λευκό τόνο Αλοννήσου. Η κατηγορία "value for money νησί" στην οποία συμμετέχει η Αλόννησος εκπροσωπείται από τον Βαγγέλη Δαβιτίδη, αρχισυντάκτη στο περιοδικό Υποβρύχιο και  η κατηγορία "καλύτερες αυθεντικές γεύσεις" εκπροσωπείται από τον Χρήστο Λούκα, blogger στο Ό,τι φας κι ό,τι πιεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.