Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Με τη συγκέντρωση των κυβερνητών το βράδυ της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort ανοίγει η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που θα γίνει ως την Κυριακή 10 Ιουλίου στη Χαλκιδική, στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου και μπροστά από το Porto Carras Grand Resort, με σημείο εκκίνησης τη φημισμένη και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, Porto Carras Μarina!

Η διοργάνωση έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών, καθώς θα πάρουν μέρος 73 σκάφη με περισσότερους από 700 ιστιοπλόους από 12 χώρες. Εκτός από την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν πληρώματα από την Ιταλία, τη Βουλγαρία, την Ουκρανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία, την Εσθονία, την Τσεχία, την Κύπρο, αλλά ακόμα και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ORC έχει αναλάβει ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, η εμπειρία του οποίου αναγνωρίστηκε από το ORC και τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για να έρθει το Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. 

Το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος περιλαμβάνει εννέα κούρσες, δύο Offshore και επτά Inshore.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Τετάρτη 6 Ιουλίου: 13.00 Aγώνας Οffshore
Πέμπτη 7 Ιουλίου: 13.00 Aγώνες Ιnshore
Παρασκευή 8 Ιουλίου: 13.00 Aγώνες Οffshore και Ιnshore
Σάββατο 9 Ιουλίου:  13.00 Aγώνες Ιnshore
Κυριακή 10 Ιουλίου:  13.00 Aγώνες Ιnshore,  21.00 Απονομές και Τελετή Λήξης

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Θ. Λάζαρος Τσαλίκης μιλώντας για τη διοργάνωση, επισήμανε: «Το Porto Carras Grand Resort είναι ένα φανταστικό και ολοκληρωμένο συγκρότημα με πλήθος δραστηριοτήτων, καταπληκτικά ξενοδοχεία, εξαιρετική μαρίνα και έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, μια σειρά άλλων διεθνών αγώνων και εκδηλώσεων. Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, οι εξαιρετικές υποδομές και παροχές και η κοντινή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη, καθιστούν το Porto Carras ιδανικό προορισμό, για να φιλοξενήσει μία κορυφαία ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα!».

H κα Μαριάννα Στέγγου, Αντιπρόεδρος του Porto Carras Grand Resort δήλωσε: «Το Porto Carras Grand Resort έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και είμαστε υπερήφανοι που για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο συγκρότημά μας και την βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία μαρίνα μας μια τόσο σπουδαία διεθνής διοργάνωση. Με θέρμη θα υποδεχθούμε τους Έλληνες και ξένους ιστιοπλόους που θα έρθουν στο ξενοδοχειακό μας συγκρότημα για να δώσουν τον αγώνα τους. Είμαι βέβαιη ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης θα προσφέρει έντονες συγκινήσεις σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Για όλους εμάς στο Porto Carras Grand Resort η διασφάλιση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί πρώτιστο μέλημα. Γι αυτό, στηρίζουμε εμπράκτως τις διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών αγώνων διεθνούς και πανελλήνιου βεληνεκούς με συνοδοιπόρο το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης».

Για περισσότερες πληροφορίες: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.