Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Bόρειες Σποράδες / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ "4"

Βάσει της εγκυκλίου 2648/2016 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε η προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας των Βορείων Σποράδων για σήμερα.
Μετά τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για θυελλώδεις ανέμους από το ξημέρωμα της Δευτέρας 18 Ιουλίου, οι οποίοι αύριο θα φθάσουν και τα 7 μποφόρ, με ισχυρές ριπές ανέμου στην ξηρά και σε συνδυασμό με τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας και την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία ο κίνδυνος πυρκαγιάς στο νησί είναι μεγάλος.

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 

Για τον λόγο αυτό ο Προϊστάμενος του Π.Κ Σκοπέλου πυραγός Ευάγγελος Καραμήντζας ενημέρωσε την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ταυτόχρονα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ευάγγελος Καραμήντζας
Πυραγός
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής Υπηρεσίας αλλά και πολλών πηγών του διαδικτύου σχετικά με την πρόγνωση του καιρού, τη Δευτέρα 18/72016 στην περιοχή μας θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.

Με βάση τα προβλεπόμενα, παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην  ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.

Παρακαλώ τους δημότες του νησιού και τους επισκέπτες του, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ειδοποιήσουν άμεσα στο τηλ. 2424024199, οποιοδήποτε συμβάν υποπέσει στην αντίληψή τους.

Ο Προϊστάμενος Π.Κ Σκοπέλου

Καραμήντζας Κ. Ευάγγελος
Πυραγός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.