Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Αλόννησος / Καμπάνια κατάργησης της πλαστικής σακούλας

Με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά της πλαστικής σακούλας, τα μέλη του συντονιστικού οργάνου διαχείρισης - κατάργησης της πλαστικής σακούλας του Δήμου Αλοννήσου  με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη επισκέφτηκαν  τα καταστήματα του νησιού και μοίρασαν υφασμάτινες τσάντες και αφίσες υποστήριξης της εν λόγω καμπάνιας. Οι υφασμάτινες  τσάντες είναι μια ευγενική χορηγία του φορέα διαχείρισης Εθνικού θαλάσσιου πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων.

Στο συντονιστικό όργανο, εκτός του Δημάρχου Αλοννήσου, συμμετέχουν: ο πρόεδρος του Δ.Σ Αλοννήσου Παναγιώτης Τσουκανάς, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζωή Τσίτσα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Ευάγγελος Αναγνώστου, η Αικατερίνη Αγάλλου εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Αλοννήσου και ο Θεόδωρος Μουρατίδης, Δασολόγος, υπάλληλος του φορέα διαχείρισης Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ.

Επίσης συμμετείχαν η Ελένη Τούντα εκπρόσωπος της ΜΟm και η Μαγδαληνή Θεοχάρη, συνεργάτης  του Δικτύου Μεσόγειος S.O.S.

Ως γνωστόν το πρόγραμμα κατάργησης της πλαστικής σακούλας υλοποιείται στην Αλόννησο από την 1η Δεκεμβρίου 2015 με μεγάλη επιτυχία.

Κατά την σημερινή επίσκεψη τα μέλη του συντονιστικού οργάνου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες, κατοίκους, αλλά και επισκέπτες του νησιού και να διαπιστώσουν την  υποστήριξη του προγράμματος σχεδόν από όλους τους επαγγελματίες.

Ο  Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους εκείνους που στηρίζουν το πρόγραμμα και στο τέλος να δήλωσε ότι: «θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού, έτσι ώστε να ενημερώνουμε συνεχώς τους επισκέπτες του νησιού μας».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.