Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Διαμαντής Παλαιολόγος"

Εθελοντές, διοργανωτές, χορευτές, τεχνικοί και όλοι οι Σκοπελίτες προετοιμάζονται για το μεγάλο χορευτικό πολιτιστικό γεγονός, που θα λάβει χώρα στη Σκόπελο στις 27, 28 και 29 Αυγούστου.  

Για τέσσερεις μέρες και τρεις βραδιές το πανέμορφο νησί των Σποράδων υποδέχεται εκατοντάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, το εξωτερικό καθώς και Ομογενείς στη μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού.  Την γιορτή, που γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδασκάλου, Διαμαντή Παλαιολόγου και πλέον έχει καθιερωθεί ως σημαντικός χορευτικός θεσμός της χώρας μας. 

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», μέλος του European Folklore Festival Association,  έχει χαρακτηριστεί ως παράδειγμα καλής πρακτικής από την ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ έχει εμπνεύσει και την δημιουργία αρκετών παρόμοιων εκδηλώσεων στην Ελλάδα.


Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΠΛΕΓΜΑ και την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και ο Δήμος Σκοπέλου αγκαλιάζουν το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός , θέτοντας το Φεστιβάλ υπό την αιγίδα τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.