Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Σκόπελος / Ψώνια στο ΑΒ food market και υπέροχα "πίτα burgers"!

Συνδυάστε τα καθημερινά σας ψώνια στο  ΑΒ food market, επωφεληθείτε από τις άριστη ποιότητα, τις τιμές και τις συνεχείς προσφορές και απολαύστε υπέροχα "πίτα burgers" και club sandwich σε χαμηλότερη τιμή, αφού στο πίσω μέρος κάθε απόδειξης που παίρνετε από τα ΑΒ, θα βρείτε εκπτωτικά κουπόνια.

ΑΒ food market
Fun food
2o χλμ περιφερειακής οδού
Τηλ. 24240 24660

Catering

Μικρά, απολαυστικά snacks σημαίνουν catering
Εύκολα - Γρήγορα - Νόστιμα

Αν θέλετε να διοργανώσετε πάρτι για μικρούς ή μεγάλους φίλους σας, εταιρική εκδήλωση ή επαγγελματική συνάντηση είμαστε εδώ για...
να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και γευστικότερες λύσεις.

Μπορούμε να σας προτείνουμε από το δικό μας menu ή να μας υποδείξετε τις προτιμήσεις σας. Οι καλεσμένοι απολαμβάνουν, κυρίως, αλμυρές λιχουδιές σε προσιτές τιμές (φρέσκες και ζεστές σκοπελίτικες πίτες, γευστικά burgers και σαντουιτσάκια, τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, πιτσάκια κ.ά.)

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2424024660 ή να μας επισκεφθείτε για να ετοιμάσουμε τις δικές σας μπουκίτσες και να κανονίσουμε την παράδοση.

Η Υψηλή ποιότητα των προσφερομένων αγαθών έχουν την εγγύηση του ΑΒ food market.

Υπεύθυνος: Ιωάννης Ζέρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.