Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Σκόπελος / Δωρεάν εργαστήρι Μόδας για νέους και νέες

Δωρεάν εργαστήρι μόδας θα λειτουργήσει για μια εβδομάδα στο Ίδρυμα / Κέντρο Σποράδες (απέναντι από το πρατήριο Ελίν στη ΓΛΩΣΣΑ) από την Δευτέρα 8 Αυγουστού μέχρι και τις 12 Αυγούστου, 9.30-13.30 καθημερινά.

Τα παιδιά (ηλικίας 10-18 ετών) θα μάθουν σχεδιασμό και κατασκευή ενδυμάτων, θα σχεδιάσουν και θα κάνουν τα δικά τους ρούχα. Στο τέλος των μαθημάτων θα γίνει και επίδειξη διάδρομου για να παρουσιαστούν στις οικογένειες των μαθητών και τους φίλους τους οι δημιουργίες τους.

Δασκάλα θα είναι η Ελένη Ζόχδη, η οποία γεννήθηκε στην Άμφισσα Καλαμάτας και σπούδασε στη σχολή Αθηνών Μόδας και Σχεδιασμού, όπου ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία για ακαδημαϊκή επίδοση καθώς και υψηλή ραπτική. Ως φοιτήτρια, επελέγη για να βοηθήσει στο σχεδιασμό και την δημιουργία μιας "πλήρους ντουλάπας" για την τ. βασίλισσα Άννα Μαρία – ένα από τα υψηλότερα βραβεία που παρέχεται στην Ακαδημία.
Μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου διευθύνει μια ανθηρή επιχείρηση μόδας στο Λόουελ της Μασαχουσέτης.

Βοηθός της Ελένης Ζόχδη θα είναι η δική μας Γλωσσώτισσα φοιτήτρια μόδας Ανδρομαχούλα Παναγιωταρά, που σπουδάζει Τεχνικός Τεχνολογίας Ενδύματος και Υποδήματος – Σχεδιαστής Μόδας στο ΔΙΕΚ Βόλου.

Για το εργαστήρι Μόδας και την επίσκεψή της στη Σκόπελο η Ελένη Ζόχδη είπε:
«Έχω διδάξει την κατασκήνωση μόδας για τα παιδιά στο κολλέγιο Middlesex πολλά χρόνια και ανυπομονώ να φέρω αυτό το πρόγραμμα και στην πατρίδα μου και να το μοιραστώ με τους νέους στη Γλώσσας. Επίσης ανυπομονώ να συνεργαστώ με την πολύ ταλαντούχος Ανδρομαχουλα Παναγιωταρά.»

Δηλώσεις συμμετοχής στην Ανδρομαχούλα Παναγιωταρά στο 698 686 6392 ή τον Θωμά Αμυγδαλίτση στο 694 066 3553.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.