Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Επιτροπές Αγώνα στον «Μαρινόπουλο» / «Καμία θυσία…»

Για ανασφάλεια, τρομοκρατία και αβέβαιο μέλλον για χιλιάδες εργαζόμενους, πανελλαδικά, στην επιχείρηση “Μαρινόπουλος”, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η επιτροπή αγώνα των εργαζομένων στα καταστήματα “Μαρινόπουλος” του Νομού Μαγνησίας.
«Συνάδελφοι, δε συμβιβαζόμαστε με την απληρωσιά και τα ψίχουλα που μας πετάει ο Μαρινόπουλος! Ξέρουμε ότι ο μόνος δρόμος είναι να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας. Να οργανωθούμε μέσα από την επιτροπή αγώνα που στήθηκε και στην περιοχή μας και να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Απέναντι σε όσους εκφράζουν φανερά ή κεκαλυμμένα τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Απέναντι στις προσπάθειες του επιχειρησιακού σωματείου, να μας πείσει ότι κάνοντας απεργία βοηθάμε τον Μαρινόπουλο, γιατί όπως μας λέγανε "γλιτώνει μεροκάματα" η επιχείρηση!  Άραγε από πότε η απεργία βοηθούσε την εργοδοσία;  Και αν είναι έτσι όπως τα λένε οι κύριοι "συνάδελφοι", γιατί ο Μαρινόπουλος προσπάθησε να αποτρέψει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων, τρομοκρατώντας και φοβίζοντας τους, διαδίδοντας μέσω διάφορων καλοθελητών πως η απεργία δήθεν είναι παράνομη; Κάτι που έκανε και το πανελλαδικό επιχειρησιακό σωματείο (τυχαίο;) μέσω των μηνυμάτων που έστειλε στα κινητά των εργαζομένων, καλώντας τους στην ουσία να μην απεργήσουν...»
αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, με την οποία οι εργαζόμενοι σε κάθε κατάστημα του “Μαρινόπουλου” καλούνται να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και ενωμένοι να διεκδικήσουν:

• Άμεση καταβολή όλου του μισθού μας! Να αποπληρωθεί άμεσα ο μισθός του μηνός Ιουνίου που εκκρεμεί και όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας προς τους εργαζόμενους, ολοκληρωμένα και όχι τμηματικά.

• Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας!

• Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις!

• Η κυβέρνηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστούν τα παραπάνω για τους 12.500 εργαζόμενους της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.