Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Καημένο Σκοπελάκι. Όλα δυστυχώς πάνε προς τα …πισω!

Γράφω δυο λόγια σαν σχόλιο
σε άρθρο της εφημερίδας για τα ΑΜΕΑ.

Ευτυχώς και υπάρχει η εφημερίδα και μας πληροφορεί για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν αποφάσεις για την πόλη της Σκοπέλου! Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΑΜΕΑ είναι εντυπωσιακές οι σκέψεις των αρμοδίων του Δήμου!

Ας πούμε τυφλοί δεν υπάρχουν στην Σκόπελο, οι παραπληγικοί δεν χρειάζεται να κατεβαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο, άρα δεν χρειάζεται να υπάρχει ράμπα για την πρόσβαση τους!

Λες και δεν υπάρχουν άλλες λύσεις που μπορεί να βρεθούν ώστε να λυθεί το πρόβλημα!

Γιατί τώρα, πιθανόν, τυφλοί δεν υπάρχουν ντόπιοι, αλλά μπορεί να έρθουν ως παραθεριστές, παραπληγικοί όμως υπάρχουν!

Και στα κακά ανύπαρκτη η Αρχή του τόπου, αλλά και στα... καλά πάλι το ίδιο. Στην καταπληκτική παράσταση του χαρισματικού Τάκη Μόσχου, με τίτλο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», κρατήθηκαν δύο θέσεις για αντιπροσώπους του Δημου, αλλά έμειναν άδειες. Τελικά φθάνουμε να σχολιάσουμε: Καημένο Σκοπελάκι. Όλα δυστυχώς πάνε προς τα …πισω!

Νανά Ισμυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.