Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Διαμαρτυρία - Πρόσκληση σε δράση του Συλλόγου Αυτοδυτών Βόλου

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Βόλου, συμμετέχοντας στη δημόσια διαβούλευση νέων περιοχών προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο Natura 2000, διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό της θαλάσσιας περιοχής των ακτών του Νοτίου Πηλίου (από Φάρο Τρικερίου έως Σηπιάδα Μαγνησίας, συμπεριλαμβανομένου και του ύφαλου Λευτέρη).

Ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του τονίζει την σημασία της προστασίας τους, καθώς περιέχουν εξαιρετικής σημασίας κοραλλιογενη ενδιαιτήματα και για το λόγο αυτό η προστασία τους έχει προταθεί απο το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) και καλεί τους φίλους, τα μέλη αλλά και τους συντοπίτες μας που ενδιαφέρονται για την προστασία των θαλασσών μας, να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση, ώστε να τονιστεί η ανάγκη ένταξης της περιοχής μας στο δίκτυο Natura 2000.

Δημόσια διαβούλευση νέων περιοχών προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο Natura 2000
http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=232&language=el-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.