Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Τρίωρη στάση εργασίας για τους υπαλλήλους των Δήμων της Μαγνησίας

Τρίωρη στάση εργασίας προκήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ για τους υπαλλήλους των Δήμων της Μαγνησίας την Παρασκευή 22 Ιουλίου, από 8-11 π.μ. για να εκφραστεί η συμπαράσταση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που διώκονται για την απεργιακή περιφρούρηση του Αμαξοστασίου του Δήμου Βόλου στις 26-11-2012, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στις απολύσεις-διαθεσιμότητες της τότε τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ.

Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν το  Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ Μαγνησίας, στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρουν:


Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

«Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνουν ότι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται. Αντίθετα, με το διαρκή αγώνα τους θα συνεχίσουν μέχρι να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση, με αποτέλεσμα την φτώχεια και εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας.»

ΠΑΜΕ ΟΤΑ Μαγνησίας

«Πρωταρχική προϋπόθεση όμως για να περάσουν ανεμπόδιστα την πολιτική τους είναι η απόσπαση της συναίνεσης του λαού για τη σφαγή του εναλλάσσοντας  το καρότο του διαλόγου με τις συμβιβασμένες ηγεσίες του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και τον κουρνιαχτό της διαπραγμάτευσης  και των κόκκινων γραμμών   με το μαστίγιο των απολύσεων, του αυταρχισμού και της καταστολής των αγώνων.

Όσο μέτρα και να πάρουν όμως, το ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι θα μπαίνουν γυαλί-καρφί στο μάτι τους χτίζοντας τη Λαϊκή Συμμαχία με τους ανέργους, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολουμένους, τη νεολαία! Τη δύναμή του ο λαός δεν τη δοκίμασε ακόμη! 

Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να βρεθούμε όλοι μαζί στα Δικαστήρια  στις 9.00 το πρωί της Παρασκευής συμμετέχοντας στη στάση εργασίας, για  να διαδηλώσουμε ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων μας, για μια ζωή με δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.