Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι "Αόρατες Πόλεις" στην γκαλερί "Μερκούριος"

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στις 21:00, στην γκαλερί "Μερκούριος" στη χώρα Σκοπέλου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Ελένης Κοσμά με τίτλο "Αόρατες Πόλεις".

«Οι Αόρατες Πόλεις είναι ένας νοητός χάρτης φαντασίας και μνήμης. Είναι ο χάρτης των αναμνήσεων και των επιθυμιών μας. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο φτιάχνει στη ζωή του, τις δικές του αόρατες πόλεις, γνωστές και άγνωστες, που η καθεμιά αποτελεί για τον ταξιδιώτη έναν ιδανικό προορισμό.

Οι πόλεις αυτές λειτουργούν ως λιμάνια για την ψυχή του ανθρώπου, τις χρειαζόμαστε για να θυμόμαστε, να ερωτευόμαστε, να ονειρευόμαστε και να ζούμε τα όνειρά μας.

Στην γκαλερί Μερκούριος παρουσιάζονται οι δικές μου αόρατες πόλεις ελπίζοντας να κάνουν τους επισκέπτες να ταξιδέψουν και να φτιάξουν τις δικές τους.» μας λέει η Ελένη Κοσμά, η οποία είναι Μηχανικός - Αρχιτέκτονας - Interior Designer.

Δείγματα της δουλειάς της Ελένης μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.