Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου ευχαριστεί την Hellenic Seaways

Γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη χαρακτηρίζεται η παροχή έκπτωσης 50%, για όλους τους χορευτές και συνοδούς που μετακινήθηκαν προς και από την Αλόννησο, για να συμμετάσχουν στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη για όλους, οικονομική κατάσταση. Για τον λόγο αυτό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την Hellenic Seaways, η οποία έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,


Θεωρούμε υποχρέωση μας, όπως σας ευχαριστήσουμε θερμά, για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου, αποδεχόμενοι το αίτημα μας και παρεχοντάς μας έκπτωση 50% για όλους τους χορευτές και συνοδούς που μετακινήθηκαν από Βόλο, Αγ.Κων/νο και Θεσσσαλονίκη προς Αλόννησο, για να παραστούν στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που έλαβε χώρα στο νησί μας στις 7, 8, 9 Ιουλίου.


Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά, για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας, προς τον συλλογό μας, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες.


Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και την στήριξη σας, προς οποιαδήποτε αξιόλογη εκδήλωση που προάγει πολιτισμό και ιδιαιτέρως προς τον συλλογό μας.


Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας κι ευελπιστούμε να είστε δίπλα μας σε οποιαδήποτε μελλοντική παρόμοια προσπαθειά μας.


Με εκτίμηση,

Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου,


Ο Πρόεδρος / Τσουκανάς Παναγιώτης

Η Γραμματέας / Ελένη Τούντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.