Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Πουλάνε πολιτισμό ρυπαίνοντας...

1000 αφίσες "κοσμούν" την Σκόπελο...
Περιμένετε να δείτε τί θα γίνει τον Αύγουστο.
Το τερμάτισε ο Καραγκιόζης... Πάνω από 1000 αφίσες, για μια παράσταση Καραγκιόζη, έχουν αναρτηθεί σε κολώνες, κάγκελα, τοίχους, σε όλο το μήκος και το πλάτος του νησιού, ακόμα και στον παραδοσιακό οικισμό, οι οποίες -όπως και αυτές που κιθαρίστα Μάργαρη- θα μείνουν, ως χαρτοκούρελα, για να μας θυμίζουν ότι κανείς δεν σέβεται το περιβάλλον και την αισθητική, αλλά -και το κυριότερο- η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να βάλει όρους στους επιχειρηματίες του πολιτισμού, οι οποίοι εμφανίζονται ως σωτήρες και απ' ό,τι γνωρίζω, δεν πληρώνουν ούτε το ηλεκτρικό στο ανοιχτό δημοτικό θεατράκι, που τους φιλοξενεί...

Και το ανέκδοτο

Τηλεφώνησα στην αντιδήμαρχο για να την ενημερώσω για την αφισορύπανση και για κάποια μέτρα που πρέπει να πάρει για να σταματήσει αυτή  κατάσταση για να πάρω την απάντηση:

-Μην ανησυχείς, θα βάλω έναν υπάλληλο να τις κατεβάσει...

Εν αναμονή λοιπόν, Σάββατο κοντή γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.