Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Να μην αποδεχτούμε ως μέλλον στον 21ο αιώνα τη σακούλα των κοινωνικών παντοπωλείων και των κάθε λογής "εθελοντών"

Περικοπή των προνοιακών επιδομάτων
και μεταφορά ευθύνης τους στους δήμους!

Η Πρόνοια, μέσω "Καλλικράτη", μετακυλίεται πλέον σε κάθε Δήμο ξεχωριστά (χωρίς καν μεταφορά πόρων και ενίσχυση σε προσωπικό). Παράλληλα μεθοδεύεται το εν ψυχρώ πετσόκομμα των επιδομάτων, με τα οποία επιβιώνουν χιλιάδες άνθρωποι! 

Οι "υποστελεχωμένοι” Δήμοι Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου φυσικά και ΔΕΝ θα εξαιρεθουν, με κίνδυνο την παραπέρα αποδυνάμωση της λειτουργίας του. 

Οι δήμαρχοι, Καισαριανής Ηλ. Σταμέλος, Πετρούπολης Β. Σίμος, και Χαϊδαρίου Μ. Σελέκος, με κοινή τους δήλωση καλούν τον λαό να μη συμβιβαστεί με την εξαθλίωση και τα ψίχουλα που μοιράζουν σήμερα κράτος, κυβέρνηση, ΕΕ. Να μην αποδεχτεί ως μέλλον στον 21ο αιώνα τη σακούλα των κοινωνικών παντοπωλείων και των κάθε λογής "εθελοντών".

Οι υπόλοιποι δήμαρχοι τι να λένε άραγε;

Διαβάστε την κοινή δήλωση με κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.