Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Σε μεγάλη ακτίνα η δυσοσμία στη Σκόπελο

Eπιβάρυνση του οικολογικού συστήματος
ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ...
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΘΑΝΕ ΑΥΤΟ:
ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ:
Ξενοδοχειακή μονάδα 
αδειάζει λύματα
σε ιδιόκτητο οικόπεδο!

• ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 2016!

Το πρόβλημα είναι γνωστό και άλυτο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν ενοχληθεί γι΄αυτό από τους κατοίκους, τέως και νυν Δήμαρχος, πρόεδροι της ΔΕΥΑΣ, αιρετοί, “παράγοντες” και πάει λέγοντας. Η άσχημη μυρωδιά, κατά ριπάς ή κατά κύματα, όπως μας περιγράφουν κάτοικοι και επιχειρηματίες, που εκδηλώνεται κυρίως τη νύχτα,  η οποία πιθανόν να ξεκινά από το κτήριο απόσμησης στη θέση Ρηγινάκη, δημιουργεί προβλήματα σε πελάτες καταστημάτων εστίασης, παραθεριστές και μόνιμους κάτοικους, οι οποίοι τη νύχτα κοιμούνται με κλειστά παραθυρόφυλλα.

Βέβαια και στο εργοστάσιο του βιολογικού τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, με τη δυσοσμία μερικές φορές να φθάνει μέχρι τον Άγιο Ρηγίνο.

Την απαίτηση πολλών δεκάδων κατοίκων, οι οποίοι επικοινώνησαν με την εφημερίδα λέγοντας “να λυθεί το πρόβλημα εδώ και τώρα” και εκφράζοντας την αγωνία τους για το τί μπορεί να συμβεί Ιούλιο και Αύγουστο, που το νησί θα φουλάρει, μεταφέραμε στον Δήμαρχο Σκοπέλου ο οποίος μας είπε:

“Το φαινόμενο μας είναι γνωστό, τελεί υπό παρακολούθηση και θα λυθεί άμεσα, αφού θα εγκατασταθεί σύντομα καλύτερο σύστημα απόσμησης, ενώ είμαστε πολύ κοντά να βρούμε ποιες αποχετεύσεις είναι παράνομες και να τις κλείσουμε…»
Σημείωση δική μας: Αν δεν βρεθούν οι παράνομες αποχετεύσεις, που τις αναζητούμε χρόνια, μπορούμε τον Αύγουστο να κάνουμε ένα “κυνήγι θησαυρού”… Το έπαθλο μαντέψτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.