Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ο Σωκράτης Μάλαμας στη Σκόπελο


Την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Γήπεδο της Γλώσσας
yiannis margetousakis photography

Η τριαντάχρονη πορεία του τον ακολουθεί στη σκηνή με πολλά τραγούδια που, όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο και τραγουδιούνται με πάθος από τους ακροατές του, αλλά κάθε φορά «συστήνονται» εκ νέου από τον ίδιο, ανάλογα με την διάθεση πειραματισμού και την έμπνευση της στιγμής που προκύπτει στα live του.

Η φωνή και τα τραγούδια του έχουν μια ιδιαιτερότητα. Τραγούδια υπαρξιακά, μοναχικά, ερωτικά, κοινωνικά. Ο Σωκράτης Μάλαμας ανήκει στην κατηγορία εκείνων των καλλιτεχνών που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν ακολούθησε ποτέ κανόνες, δεν βολεύτηκε ποτέ σε ευκολίες, δεν είχε πεπατημένες. Κάθε φορά αιφνιδιάζει το κοινό του γιατί, όταν ανεβαίνει στη σκηνή, δεν έχει πρόγραμμα, απλώς ακολουθεί το ένστικτο και την καρδιά του. Ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα του τον έχουν ξεχωρίσει ως έναν μοναδικό τραγουδοποιό που ξέρει να εκπλήσσει, ακόμα και στα «κλασικά» πλέον κομμάτια του.

Απολαύστε τον
την Δευτέρα 8 Αυγούστου στη Σκόπελο, Γήπεδο Γλώσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.