Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

"Η Μάνα της Αντίστασης" στην Σκόπελο

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το “Διάχρονο” Θέατρο της Μαίρης Βιδάλη, θα ανεβάσει την θεατρική παράσταση “Λέλα Καραγιάννη, Η Μάνα της Αντίστασης”. Η παράσταση έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από κριτικούς του κινηματογράφου και θεατρικό κοινό και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και το θέμα της είναι δύσκολο και ευαίσθητο.
“Η  Λέλα  Καραγιάννη  θεωρείται  η  κατοχική  ηρωίδα  της  Αθήνας.  Μέσα  στην  κακόφωνη  εποχή  που  μας  περιβάλλει,  σκιάζοντας  τις  προθέσεις  και  τις  προσδοκίες  μας,  η  θεατρική  Λέλα  έρχεται  ως  άγγελος  της  νεοελληνικής  τραγωδίας  να  επικαιροποιήσει  την  αξιοπρέπεια,  την  αντίσταση  στην  βαρβαρότητα  και  να  μετατρέψει  τον  θάνατο  της  σε  παράδειγμα  ήθους  διαρκείας…” 
αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της παράστασης, στην οποία η Μαίρη Βιδάλη υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο και η σκηνοθεσία είναι της Γιώτας Κουνδουράκη.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (δημοτικό σχολείο)
Τιμή  εισιτηρίου 10 €
και 5 € για  μαθητές και ανέργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.