Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Θεοφάνεια: Πώς θα τελεστεί ο Αγιασμός και η ρίψη του Σταυρού στη Σκόπελο


Κανονικά, αλλά με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Λιμάνι Σκοπέλου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σκοπέλου αναφέρεται:

«Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή κατάδυσης του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ που θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 στον παραλιακό χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου.

Η πομπή θα ξεκινήσει μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης περί ώρας 11:30. 

Παρακαλούμε τους πολίτες να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας νέου τύπου ή διπλής μάσκας κτλ. - ΦΕΚ Β’ 6290/29.12.2021).

Λόγω της έξαρσης της νόσου του κορωνοϊού ματαιώνονται όλες οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις (κοπή βασιλόπιτας κ.ά.). »

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.