Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Λιμνοδεξαμενή: …οσονούπω τελειώνει!



Ρωτήσαμε τον δήμαρχο Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδη να μας πει δύο λόγια για την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στα έργα για την λιμνοδεξαμενή Πανόρμου.

«Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουν σταματήσει τα έργα. Ο ένας είναι ότι έγινε αλλαγή της μελέτης η οποία είχε αρχικά εγκριθεί λόγω του ότι ενώ είχε προβλεφθεί να γίνει η στεγανοποίηση της δεξαμενής με υλικά από την εκσκαφή (άργιλος), η ποσότητα που βρέθηκε ήταν πολύ μικρή και γι' αυτό το λόγο άλλαξε η μελέτη, η οποία τώρα προβλέπει στεγανοποίηση της δεξαμενής με μεμβράνη. Αυτή τη στιγμή η μελέτη είναι έτοιμη, καθυστερεί όμως η εφαρμογή της γιατί δεν έχει συσταθεί το τεχνικό συμβούλιο στο υπουργείο Ανάπτυξης για να την εγκρίνει. Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχουμε από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου κ. Καρασαχινίδη, ο οποίος μου είπε, σε σημερινή συνομιλία μας, ότι εντός των ημερών περιμένουμε τη σύσταση του συμβουλίου οπότε θα περάσει και η τροποποίηση.

Ο δεύτερος λόγος είναι οι απαλλοτριώσεις. Η αποζημίωση όσων έχουν ιδιοκτησίες στην περιοχή. Όπως είναι γνωστό έχουν κατατεθεί εδώ και δύο χρόνια τα χρήματα όλων των ιδιοκτητών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και απομένει η αναγνώριση των δικαιούχων για να πάρουν τα χρήματά τους. Για κάποιους ιδιοκτήτες έγινε η αναγνώριση όπως π.χ. των κ.κ. Κεχριώτη και Χατζητρακόσσα οι οποίοι πήραν τα χρήματά τους. Εκδικάστηκε στο αρμόδιο δικαστήριο και η υπόθεση της κας Χανά και αναμένονται οι αναγνωρίσεις για τους υπόλοιπους τούς οποίους εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Κ. Σκούρας ο οποίος είναι και αρμόδιος να μας πει πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση, πότε θα γίνει η αναγνώριση, πότε οι ιδιοκτήτες θα πάρουν τα χρήματά τους για να προχωρήσουν οι εργασίες στη λιμνοδεξαμενή.»

3 σχόλια:

  1. Αχ!!!
    Πολύ φοβάμαι ότι θα μείνουμε στα "οσονούπω" του…
    Γιατί ρίχνει πάλι το μπαλάκι σε άλλους ο δήμαρχος;
    Αυτός από τη μεριά του δε μπορεί να μας ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @31/3, 6:05μμ... aκριβώς 8 μήνες μετa...
    Τελικa έμεινε με τa «οσονούπω» του o νυν…
    είxεs πολύ δίκιο σxολιaστή, aλλa ποιος σου έδινε σημασίa τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε κaι τη δική μου επιλογή εκτέλεσης στο
    “Don't Cry For Me Argentina”
    http://www.youtube.com/watch?v=g1yih-p6uiw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.