Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στις 10 Απριλίου καθαρίζουμε τη Σκόπελο

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου σας καλεί στη δράση που οργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου. Από τις 10:00 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι θα γίνει καθαρισμός των παραλιών και βασικών δρόμων του νησιού από εθελοντές .
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, καλούνται να βρίσκονται στη προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ ακριβώς, στην αφετηρία των λεωφορείων. Εκεί θα δοθούν οδηγίες, θα μοιραστούν σακούλες και γάντια και στη συνέχεια θα γίνει μεταφορά...
των εθελοντών με το λεωφορείο στα σημεία καθαρισμού.
Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο πιο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Η επιτυχία της δράσης αυτής εξαρτάται από εμάς. Πάρτε τους φίλους σας, τα παιδιά σας ή τους γονείς σας, βάλτε το κέφι σας και ελάτε. Σας περιμένουμε όλους. Το νησί μας χρειάζεται όλους. Όσοι δε μπορέσουν να έρθουν ας κάνουν μια μικρή προσπάθεια καθαρίζοντας στη γειτονία τους. Δεν είναι ντροπή να μαζέψουμε τα σκουπίδια, η ντροπή είναι όταν τα πετούμε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφείο Εθελοντισμού:
Παπαδαυίδ Μάχη
τηλ. 2424023198 - 6945929901
Χαννά Ελένη τηλ. 2424023133, 6977187988

3 σχόλια:

  1. Αυτοί που θα καθαρίσουν δε πετούν σκουπίδια, ελπίζω οι υπόλοιποι που δε θα έρθουν στην δράση αυτή να αλλάξουν τισς κακές τους συνήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιρος ειναι να μπει ο εθελοντισμος στη ζωη ολων μας. Ειδικα στις μικρες ηλικιες οτι καλυτερο. Ειναι και ζητημα αυτοσεβασμου. Καποια στιγμη ισως απολογηθουμε στα παιδια μας, στο τι μπορουσαμε να κανουμε και δεν καναμε. Απο το πιο απλο μεχρι το πιο μεγαλο.Ας ξεκινησουμε λοιπον απο την κυριακη αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι πρέπει να γίνει και με τα χαλασμένα ψυγειά, κουζίνες και διάφορα άλλα, που έχουν πετάξει κάτω από τον δρόμο, σε πολύ εμφανές σημείο, λίγο πιο πάνω από την δεύτερη στροφή μόλις περάσεις την διασταύρωση για τον Αγ. Ρηγίνο, περίπου 600 μέτρα μετά την διασταύρωση.
    Το θέαμα που αντικρίζει κανείς δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού μας, τουλάχιστον τριτοκοσμικής χώρας.

    Υ.Γ. Εαν δεν σας κάνει κόπο κ. Πούλιο να βγάλετε καμιά φωτογραφία, εκεί πιο πάνω από τον Αγ. Ρηγίνο, στον δρόμο προς Τραχήλι, και σε κάποια άλλα σημεία μέσα στο δάσος για να μαζευτούν, γιατί να ευαισθητοποιηθούν αυτοί που τα ρίχνουν αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.