Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανεπιθύμητη η Mom στη Σκόπελο!

Να μη δοθεί περίπτερο στη Mom (εταιρία για την προστασία της μεσογειακής φώκιας) στο Δημοτικό καφενείο ή σε άλλο κεντρικό σημείο της παραλίας, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.
Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος κ. Μιχελής είπε: «Απ' ό,τι έχω πληροφορηθεί, υπάρχει μία δυσαρέσκεια στη Σκόπελο για την συγκεκριμένη εταιρία. Μία μη κερδοσκοπική εταιρία που κάθε καλοκαίρι βρίσκει την ευκαιρία να πωλεί μπλουζάκια και...
κονκάρδες από το περίπτερο που της παραχωρούμε. Προτείνω να συμπεριφερθούμε σε αυτή την εταιρία, όπως σε όλους και να πάει μαζί με όλους κάτω από την Παναγίτσα, όπου θα καθορισθούν οι θέσεις για την άσκηση στάσιμου – υπαίθριου εμπορίου.
Η σύσσωμη αντιπολίτευση πρότεινε να μην δοθεί κανένας χώρος στη Σκόπελο για την Μοm, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της Μ.Κ.Ο. στο θέμα NATURA.
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ν. Ρόδιος είπε ότι «η συγκεκριμένη εταιρία είναι μία από τις Μ.Κ.Ο. για τις οποίες έχουν ακουστεί πάμπολλα... Ήταν αυτή που μαζί με άλλες 9 οργανώσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ένταξη της Σκοπέλου στο NATURA, με τις καταστροφικές συνέπειες για το νησί μας...»

6 σχόλια:

  1. Ο κ.Ελευθέριος Πατσής είπε κάτι πολύ σημαντικό και δεν είδαμε καμία αντίδραση απο κανέναν,έκανανα λές και δεν το άκουσαν.Είπε ότι "το πεδίο βολής Ψαθούρα καταργήθηκε λόγω του θαλάσσιου πάρκου".Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που κινδυνεύει το Ελληνικό Εθνος να αφανιστεί και το Εθνικό φρόνημα είναι στο μηδέν, Αι Εθνικαί Στρατιωτικαί Δυνάμεις πρέπει να μπαίνουν σε γραμμή προτεραιότητας και πάνω από όλα και να μην παρακωλύεται το έργο τους από τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ,
    Στο πεδίο βολής Ψαθούρα γινόταν διασκορπισμός βαρέων μέταλλων και άλλων τοξικών ουσιών, οι οποίες αναπόφευκτα θα βιοσυσσωρευθούν στην τροφική αλυσίδα, επιβαρύνοντας την υγεία των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των θαλάσσιων ειδών.
    Έχει ανιχθευθει ραδιενέργια από βλήματα...
    Επιμένεις ότι πρέπει να έχουμε στο Αιγαίο πεδία βολής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια με αυτα που γραφονται μου φαινεται οτι ειμαστε για τον γάιδαρο καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπραβο στο Δημ.Συμβ για την αποφασητου,διοτι η ΜΟΝ ηταν πρωτεργατης στην ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙ της Σκοπελου με την αφορητη πιεση που εκανε στην κυερνηση για να ερθει το νατουρα που υποτιθεται θα προστατευσει την χλωριδα-πανιδα του νησιου.Αλλο θελουν να προστατευσουν οι κυριοι της ΜΟΝ πιο ειναι αυτοθα το δειτε στο μελλον και εκει θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΕ 6:19 ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΝΩΣΑΜΑΡΑ Η ΧΑΛΩΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ?
    ΗΜΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια ολα καλα τα λετε, μα Μοm ειναι η "γυναικα" κι οχι ΜΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.