Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Αυτή την Κυριακή «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τα νησιά μας

Νομίζετε ότι ξέρετε πως ακριβώς είναι το ελληνικό καλοκαίρι; Το Πρώτο Θέμα, αυτήν την Κυριακή, σας προσκαλεί εντελώς δωρεάν, στο καλύτερο πάρτι της ζωής σας. Το πιο επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ όλων των εποχών, έγινε η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά μουσική ταινία όλων των εποχών. Με τα μαγικά τραγούδια του πιο επιτυχημένου ποπ γκρουπ όλων των εποχών, των ABBA. 
Γυρισμένη στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου (και όλων των εποχών). Ναι, την Ελλάδα. Με πρωταγωνιστές, μερικούς από τους πιο διάσημους και αγαπημένους σταρ όλων των εποχών. Η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν, ταξιδεύουν στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και το Πήλιο, τραγουδάνε, χορεύουν και ερωτεύονται κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στην ταινία που έκανε όλο τον κόσμο να φωνάζει «Μamma Mia!!!».


6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς Σκοπελίτες δεν αρπάξατε από τα μαλιά την μοναδική ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε σαν μάννα εξ ουρανού. Είναι δυνατόν μια ταινία που έσπασε όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων να διαφημίζεται στο νησί σας μόνο με μερικές φωτογραφίες στον τοίχο του Δημαρχείου; Κανένας σας δεν έχει μια σταλιά μυαλό να προτείνει για τη προβολή του νησιού κάτι διαφορετικό, κάτι πιο μεγάλο και πολυεπίπεδο; Και προκαλώ όχι μόνο την Δημοτική σας Αρχή, όχιμόνο την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες του τόπου σας. Εκτός αν δεν σας ενδιαφέρει η τουριστική ανάπτυξη του νησιού σας ή είστε όλοι βολεμένοι εκεί πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας ξεμπροστιάσανε οι επισκέπτες μας. Ισως νοιάζονται περισσότερο για τη προώθηση του νησιού μας, αδιάφορα αν το σχόλιο έγινε από τουριστικό(ή) επιχειρηματία. Η αλήθεια μετράει και η συγκεκριμένη μας πονάει πολύ. Πολλά νησιά δεν ξέρω και τι δεν θάδιναν για να είχαν τέτοια ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ όλων των εποχών, έγινε η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά μουσική ταινία όλων των εποχών.
    Τι έπρεπε να κάνει Σκόπελος;
    Να αλλάξει το όνομα του νησιού τιμής ένεγγεν σε "Mamma Mia"
    Να τοποθετήσει τρισδιάστατες αφίσες στα λιμάνια.
    Να παίζουν μέρα νύχτα οι Abba σ όλους του δημόσιους χώρους και στα σπίτια μας.
    Να ενημερώνουν τουε επισκέπτες εδώ έφαγε η Mεριλ εκεί ο Πίρς,μην πω για το που κατούρησαν.
    Η προβολή έγινε και συνεχίζει να γίνεται, όλα τα υπόλοιπα είναι παραπανήσια μια γελοία φιέστα.
    Η Σκόπελος έχει τις ομορφιές της,τις μαγευτικές παραλίες της,τα υπέροχα φαγητά της,τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους της,ναι υπάρχουν ακόμη.
    Η προώθηση του νησιού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι η ταινία,αυτή τελείωσε έγινε,την είδε όλοι η υφήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπληρώνω γιατί δεν πρόσεξα τι φράση του 9:02.Δηλαδή τι θα έδιναν παραπάνω από ότι δώσαμε εμείς, την ψυχή τους;Ε!!Αυτή δεν την πουλάμε είναι το μόνο που μας έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη σκέψη του (της) σχολιαστού (27/5, 12,02). Αν αυτή τη θέση τη συμμερίζονται και άλλοι συντοπίτες μας, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Θέλω όμως να μάθω ποιάς προβολής έτυχε το νησί μας λόγω της ταινίας από μας, είτε από τον Δήμο (συμπολίτευση ή αντιπολίτευση)ή από τουριστικούς επιχειρηματίες κλπ. Και φυσικά θέλω να ρωτήσω αν ο παραπάνω σχολιαστής είναι ικανοποιημένος από την προβολή αυτή. Την ταινία την είδε μεν όλη η υφήλιος αλλά αγαπητέ σχολιαστή ποιός τους είπε ότι το νησί που λεγόταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι η ΣΚΟΠΕΛΟΣ. Το κατάλαβες αυτό ; Αυτό έπρεπε να πληροφορήσουμε την υφήλιο. Εγινε όμως κάτι τέτοιο ; Μη προσπαθούμε με ανεδαφικά και κακόγουστα επιχειρήματα να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Τέλος θέλω να σου πω ότι τη ψυχή μου την δίνω μόνο για τα παιδιά μου, γιατί μόνο αυτά θα αξιολογήσουν την προσφορά αυτή και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο σχόλιο 27/05 2:27 ΜΜ
    Όλες οι ιστοσελίδες που σχετίζουνται με την Σκόπελο (πχ των μεγαλων τουριστικων εταιρειων με πρόγραμματα εδώ, των μεσιτικών γραφειων, των ντοπιων επιχειρησιων , και των 'portals' που πρόσφερουν πληροφορίες , μα ακόμα το wikipedia , ΟΛΕΣ χωρίς εξαίρεση αναφέρουν πως η ταινία γυριστηκε στη Σκόπελο
    Αυτο σημαίνει οτι είναι πάρα πολυ απίθανο κάποιος επισκέπτης να φτάσει μέχρι εδώ χωρίς αυτήν την γνώση.

    Τι άλλο θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.