Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Oμιλία - συζήτηση για τον «Καλλικράτη»

Την Κυριακή 2 Μαΐου στις 8 το απόγευμα στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση για τις αλλαγές στη διοικητική δομή της χώρας μέσω του «Καλλικράτη», τα σχέδια και τους στόχους της κεντρικής εξουσίας και τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις που θα ακολουθήσουν.
Ομιλητής θα είναι ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας, Νίκος Γκατζής

6 σχόλια:

  1. Απάντηση από τον καθηγητή κ. Δημήτρη Ντακούλα δεν δόθηκε ακόμα, για το πως η ευθύνη της Παιδείας μετατίθεται στους ΟΤΑ μέσα από τις 17 νέες παραγράφους του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ που περιέχουν τις ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, τον τομέα στ΄ «Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού».

    Ελπίζουμε σήμερα το βράδυ κ. Γκατζή να είστε -τουλάχιστον εσείς- αρκετά σαφής στη συγκεκριμένη τοποθέτηση που αφορά την Παιδεία σε σχέση με τον Καλλικράτη, και να μας αναλύσετε ακριβώς ποιές παράγραφοι μεταθέτουν ευθύνες και τι είδους ευθύνες.

    Εμείς, ο απλός λαός, μεταβίβαση αρμοδιοτήτων που είχαν μέχρι σήμερα οι νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις διαβάζουμε και άλλες τυπικές αρμοδιότητες (όπως: επιλογή κτιρίων, κατανομή πιστώσεων σε σχολικές επιτροπές, επισκευή τηλεφωνικών συνδέσεων, εκτίμηση αξίας οικοπέδου για ανέγερση διδακτηρίου, οργάνωση συναυλιών, οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κπλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Γκατζη, ειμαι τριτη γενια ψηφοφορου του ΚΚΕ, με οικογενειακους αγωνες για την εργατια και το λαϊκο κινημα. Ελπιζω ο Καλλικρατης να μη μας φερει και κανενα υποψηφιο μας αλεξιπτωτιστη ή κουρασμενο σαν αυτους των προηγουμενων εκλογων, υποψηφιων δημαρχων και συμβουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο αγαπητέ φίλε ( 03/05/2010, 12:32 Π.Μ.) τα πολιτικά κόμματα έχουν τον πρώτο λόγο στην τοπική αυτοδιοίκηση και χρίζουν "τους δικούς τους" υποψηφίους, δεν πρόκειται να πάει μπροστά τίποτα, όσο καλοπροαίρετοι κι αν είναι οι υποψήφιοι. Το έχουμε βιώσει άλλωστε…
    Ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων είναι άλλος, και πάντως όχι να μας "φοράνε" κάθε τετραετία όποιον αυτοί επιλέγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καλύτερος υποψήφιος να είναι, άμα το οποιοδήποτε κόμμα είναι από πίσω του, τον χαντάκωσε. Θα τον υποχρεώσει να ακολουθήσει τη γραμμή του και να εξυπηρετήσει τους δικούς του ψηφοφόρους. Όποιο κόμμα κι είναι… άσε που θέλουν να βγαίνει και το χρώμα τους στον εκλογικό χάρτη της Ελλάδας, για επίδειξη ισχύος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που λέτε στα σχολια σας και να τα πιστευατε δε θα τα εφαρμόζατε, γιατι αν κατεβει καποιος ανεξαρτητος όσο καλός και να'ναι, εσεις πάλι τον κομματικό σας θα ψηφίσετε ή αυτόν στο ψηφοδελτιο του του οποίου θα βρίσκεται ο Χ αχρηστος συγγενής σας αλλά καλος για να σας κάνει το Ψ μικρορουσφέτι. Θέλετε να μη γίνονται ρουσφέτια αλλά για σας να μπορεί να γίνει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 7:37 μμ, μάλλον σε λάθος ανάρτηση σχολίασες. Ποιος μίλησε για ρουσφέτια εδώ; Ρουσφέτια ονειρεύεσαι ακόμα; Οι «χρυσές» εποχές σας τελείωσαν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.