Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Άφιξη πρώτης πτήσης από το Dusseldorf

Με 113 επιβάτες έφτασε σήμερα από το Dusseldorf της Γερμανίας η πρώτη τακτική πτήση που ουσιαστικά ανοίγει τη φετινή τουριστική περίοδο στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με τα πιο ελπιδοφόρα αλλά και αισιόδοξα μηνύματα.
Από αύριο συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις που όπως είναι γνωστό θα γίνονται κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Παρασκευή  και από Αμβούργο, Βερολίνο, Βιέννη, Νυρεμβέργη  και Λονδίνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατά την αυριανή τακτική πτήση αναμένεται η άφιξη  μεγαλύτερου όγκου επισκεπτών.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας καλωσορίζει με ιδιαίτερη  ικανοποίηση και την νέα εταιρία Swissport επίγειας εξυπηρέτησης που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την επίγεια εξυπηρέτηση στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, το οποίο αναμφισβήτητα μπαίνει πλέον σε νέα τροχιά λειτουργίας με αυξημένη κίνηση και δρομολόγια.

Κατά τη σημερινή άφιξη της πρώτης τακτικής πτήσης από το Dusseldorf της Γερμανίας, τους επισκέπτες υποδέχτηκαν η αρμόδια Αντινομάρχης κ.Εύη Αδαμάκη Τζαβέλα και στελέχη της Διεύθυνσης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Μαγνησίας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και πως τόσο τα ΚΤΕΛ όσο και τα ταξί και οι Τουριστικοί Πράκτορες του Νομού βρισκόταν από νωρίς στο Αεροδρόμιο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους Γερμανούς επιβάτες της πρώτης τακτικής πτήσης.
Να σημειωθεί τέλος, πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της ΝΑΜ, φαίνεται πως στις πρώτες τουριστικές επιλογές, σε επίπεδο Νομού, των Ευρωπαίων επισκεπτών ανήκουν περιοχές του Πηλίου καθώς και τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

1 σχόλιο:

  1. Η ερώτηση είναι, πόσοι από τους νέους επισκέπτες θα φτάσουν στα νησιά μας. Το Πήλιο είναι μεγάλο και ενδιαφέρον... ενώ δεν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ακριβά εισιτήρια πλοίων και ιπτάμενων δελφινιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.