Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Για τα μηχανάκια

Αναγνώστης ρωτάει -μέσω του blog- το Α.Τ. Σκοπέλου:
«Θα ήθελα να μάθω γιατί η αστυνομία γράφει μόνο στην Σκόπελο ενώ στο ΕΛΙΟΣ και τη ΓΛΩΣΣΑ τα 15χρονα κυκλοφορούνν ανενόχλητα με μηχανάκια... Μήπως είναι καιρός να πάει μια βόλτα και από κει μεριά; Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν το βράδυ καμιά δεκαριά μηχανάκια και σηκώνουν το χωριό στο πόδι και το πρωί να γράφουν για κράνος... Αφού όλοι ξέρουνε ποιοι είναι οι βραδυνοί "ανήσυχοι μηχανόβιοι" γιατί δεν τους γράφουν παρά βγαίνουν το πρωί και ας μου επιτραπεί η έκφραση "ξεσκίζουν" εμάς που πάμε νόμιμα και αθόρυβα (χωρίς εξάτμιση που να θορυβεί) στη δουλειά μας... ΕΛΕΟΣ... »

4 σχόλια:

  1. Στα σοκάκια θαπρεπε να μη κυκλοφορούν αυτοκίνητα και μηχανάκια τουλάχιστον για κάποιες ώρες και ιδιαίτερα τη τουριστική περίοδο. Δεν επιτρέπεται να παρκάρουν τα αυτοκίνητα στα σοκάκια και στα προαύλια των εκκλησιών. Θα βρεθεί κάποτε ένας Δήμαρχος που θα αναλάβει αυτό το δήθεν πολιτικό κόστος υπέρ των τουριστικών που θέλουν να περπατούν αμέριμνοι στα σοκάκια, αλλά και υπέρ ολων που επιθυμούν να μη πετάγονται στον ύπνο τους από τον θόρυβο της εξάτμισης. Εχω μάλιστα διαπιστώσει ότι κυκλοφορούν με μηχανάκια και ανήλικοι χωρίς δίπλωμα. Αναγνωρίζω οτι είναι δύσκολη η αστυνόμευση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μέσα στο νησί, αλλά αν πέσουν τα πρώτα πρόστιμα όλοι θα υπακούσουν. Οι είσοδοι άλλωστε για να μπει αυτοκίνητο στη χώρα δεν είναι πολλές. Ας το τολμήσουν λοιπόν οι Αρχές. Θα γράψουν ιστορία και όλοι μας όσο ζούμε θα τους θυμόμαστε με βαθειά εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ανάγκη των εφήβων είναι η εκτόνωση και όσο δεν προσφέρονται υγιείς διέξοδοι στη φυσιολογική τους ενεργητικότητα, οι ανήλικοι θα στρέφονται σε «εύκολους» τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H KA MIMIKA ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ...!!!ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ???? ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ανώνυμε(η) 20/05, 1:18 μμ. Θα ήθελα να προσθέσω ότι, εκτός από τους τουρίστες που θέλουν να περπατούν αμέριμνοι στα σοκάκια, είναι επίσης οι ηλικιωμένοι, οι μαμάδες με τα καρότσια των μωρών τους και οι ενήλικες. Είμαστε όμως κι εμείς, οι γονείς, που θέλουμε να νοιώθουμε κάποια ασφάλεια για τα παιδιά μας που τα αφήνουμε να κυκλοφορούν μόνα τους.
    Πεζοδρόμια μέσα στην πόλη δυστυχώς δεν έχουμε και αυτά τα λίγα που υπάρχουν, με πλάτος ως επί το πλείστον μικρότερο των 60 εκατοστών, καταλαμβάνονται συνήθως με λογής-λογής αντικείμενα.

    @ ανώνυμε(η) 21/05, 9:20 πμ. ΤΥ!!! (Thank you, ευχαριστώ εν συντομία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.