Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

O «τολμηρός» σε νέες περιπέτειες

Από τις ωραίες εικόνες που μας έκαναν
να αγαπήσουμε τη Σκόπελο

6 σχόλια:

  1. η μονη ατελεια στη φωτο ειναι το γιαπι διπλα από την Παναγιτσα του Πυργου. Πολλα μπραβο στον κ Δημαρχο Σκοπελου που διατηρησε και ανεδειξε αυτο το κομψοτεχνημα (για το γιαπι μιλαμε παντα)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πές τα χρυσόστομε.......!!!!!!!!!! Τι κομψοτέχνημα....διατηρητέο θα το βγάλουμε τελικά...!!!
    Μπράβο στον "Τολμηρό"...τον θυμάμαι χρόνια τώρα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το γκρέμιζαν ρε παιδιά πάνω από δέκα χρόνια βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Δήμου.
    Για όλα φταίει ο σημερινός Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..και αυτός φυσικά....!! Η απραγία με τη σειρά του δεν τον καθιστά αθώο.....το ότι δεν έκαναν τίποτα οι άλλοι δήμαρχοι δε σημαίνει ότι κι'αυτός θα πρέπει να το αγνοήσει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΤΙ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΩ....Ο ''ΚΕΝΤΡΙΑΣ'' ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ..ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι το πρόβλημα με τα μπάζα,τα ογκώδη αντικείμενα και κάθε είδους άχρηστο οικιακό εξοπλισμό είναι πάρα πολύ σοβαρό.'Ολοι μας δεν γνωρίζουμε που να τα πάμε.Στο ΧΥΤΑ απαγορεύται έτσι προβλέπουν οι Κοινοτικές οδηγίες και τα πρόστιμα στους Δήμους είναι πάρα πολύ μεγάλα,από την μη σωστή λειτουργία αυτών.
    Ο Δήμος σε συνεργασία με τους πολίτες θα πρέπει να βρει ένα κατάλληλο χώρο για την εναπόθεση των μπαζών και των άλλων άχρηστων αντικειμένων,ώστε να περιοριστεί η ανεξέλεγκτη ρίψη αυτών, με συνέπεια το μπάζωμα των ρεμάτων,την μόλυνση του περιβάλλοντος,την κακή εικόνα στους επισκέπτες του νησιού,είμαστε ένας τουριστικός δήμος και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
    Το να τοποθετούν τα μπάζα,τα πλαστικά,τα λάστιχα,λίγα μέτρα μετά τον οικισμό σε δημοτικό οικόπεδο αυτό δεν είναι λύση.
    Ο κόσμος δεν φταίει.
    Οι μεγάλοι Δήμοι πως αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα,ας έρθει σε επικοινωνία με αυτούς και ο δικός μας Δήμος για να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.