Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Tρία δυνατά live shows απο τους Maplerun

Οι δυνατές κιθάρες, οι Nu Rock αποχρώσεις και οι μεταλλικές μελωδίες των Maplerun επιστρέφουν με τρία δυνατά live shows μέσα στον Μάιο, δύο στην Αθήνα και ένα στην Πάτρα.
Οι Maplerun αποτελούνται από τους Χρήστο Αχλαδιώτη (Τύμπανα), Νίκο Μποντούρογλου (Κιθάρες, Φωνητικά), Ορέστη Σίτη (Κιθάρες) και τον δικό μας, παιδί της Σκοπέλου, Νίκο The Moor Λατζούνη (Μπάσο)! (φωτό)
Οι Maplerun ένωσαν τα ταλέντα τους το 2003 στην Αθήνα, θέλοντας να συνδυάσουν το Nu Metal με το Modern/Alternative Rock, και να εκφράσουν τα δυνατά συναισθήματα και την πολύπλευρη προσωπικότητα τους! Η μπάντα πέρασε τέσσερις μήνες σε ένα από τα καλύτερα studio των Αθηνών δουλεύοντας το πρώτο τους full length album Ηouse on Fire, το οποίο κυκλοφόρησε περίπου ένα χρόνο πριν.
Αυτή την περίοδο ηχογραφούν και το δεύτερο full length cd τους, το οποίο αναμένεται με ανυπομονησία, ενώ αναμένονται επίσης και οι ημερομηνίες για το δεύτερο tour των Maplerun σε Βέλγιο και Ολλανδία!
Επίσης, μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το videoclip For You, που παίζεται ήδη στην εκπομπή του MTV, Headbangers ball.
Αθηνά Πούλιου

Info
Παρασκευή 14 Μαίου - Σφεντόνα, Λ. Αλεξάνδρας 22, Jammin G Festival (παίζουν επίσης: Birthmark, karro, ENsTRO, Monkey Business),
είσοδος 10 ευρώ, έναρξη: 20:00
Πέμπτη 20 Μαϊου - Roi Mat Club, Σολωμού 17-19, Don Sait Promotion 3rd year Anniversary Party (παίζουν επίσης: Earth of distrust, Dj set),
είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 21 Μαϊου, Εστία Πανεπιστημίου Πατρών (παίζουν επίσης: Universe217, Korrigan)
έναρξη: 21:30, είσοδος ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.