Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Tριτοκοσμικές εικόνες στο λιμάνι


Tριτοκοσμικές εικόνες...
Από τη μυρωδιά που βγαίνει από το φορτηγό
με τα ζωντανά κοτόπουλα και γαλόπουλα,
δεν μπορείς να πλησιάσεις.
Και να σκεφθεί κανείς ότι το τριήμερο
αναμένεται μεγάλη κίνηση στο λιμάνι.

16 σχόλια:

  1. Πάντως και Λιμενική Επιτροπή αλλά και Πρόεδρο έχουμε…
    Καιρός να δείξουν το έργο τους…
    Εμπρός λοιπόν Πάνο… Τράβα μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως αναμένεται μεγάλη κίνηση το τριήμερο. Από φίλο που ταξιδεύει αυτήν τη στιγμή για Σκόπελο μαθαίνω πως το Flying Cat από Άγιο Κωνσταντίνο είναι γεμάτο.
    Με το καλό να φτάσουν οι επισκέπτες και οι φίλοι μας…
    κ. Πάνο, κάνε κάτι κι εσύ για τη μυρωδιά των πτηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ21 Μαΐου 2010 στις 10:07 μ.μ.

    Αυτά τα πουλιά είναι αληθινά;
    Είναι φωτογραφημένα στη Σκόπελο;
    Ρωτάω, γιατί ο σχολιαστής της προηγούμενης ανάρτησης αμφέβαλε για το άλλο πουλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να υπάρχει μία καλαίσθητη ταμπέλα που να καλωσορίζει τους επισκέπτες μας στην είσοδο του λιμανιού διαβάζουμε «κοτόπουλα και γαλοπούλες από τα Μέγαρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να παει η αστυνομια και να απομακρυνει τον κυριο με τις γαλοπουλες.....με το να γραφουμε σχολια και ο ενας να λεει για τον κο προεδρο η για τον Δημαρχο δεν βγαζουν ακρη...ας κανουμε κατι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας πέρασαν οι Σκιαθίτες! Μόλις φτάνεις στο λιμάνι έχουν ταμπέλα που καλοσωρίζει τους επισκέπετες σε 4 διαφορετικές γλώσσες από τον Δήμο Σκιάθου. Εσείς γιατί αργείτε τόσο πολύ να καταλάβετε τα αυτονόητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ ανώνυμε 22/5, 11:06 πμ - Το λιμάνι είναι υπό την εποπτεία του Λιμεναρχείου και του Λιμενικού Ταμείου, όχι της Αστυνομίας, μην τα μπερδεύεις. Ο πρώτος που έχει λόγο είναι ο πρόεδρος κ. Πάνος σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο. Αυτός πρέπει να κινηθεί και να φροντίσει για την απομάκρυνση των πτηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στείλτε τις με mail επισυναπτόμενες στη διεύθυνση 3nisia@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι τουριστικη περιοδο αρχισε....σας πειραξαν τα κοτοπουλα....?????τα σκουπιδια στους δρομους....., εξω απο καδους...,τι λακουβες στους δρομους....της παραλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν πολλά στραβά, όπως λες φίλε: σκουπίδια, λακούβες, παραλίες... αυτή όμως η ανάρτηση, αν κατάλαβες καλά, δεν αναφέρεται στα κοτόπουλα και στα γαλόπουλα σαν πουλιά, αλλά στη βρώμα και στη βλαχιά που παρουσιάζει η εικόνα ενός τουριστικού λιμανιού στο Αιγαίο Πέλαγος, όπως είναι αυτό της Σκοπέλου, ακριβώς στην έναρξη της τουριστικής μας περιόδου.
    Όταν ο τουρίστας, Έλλήνας ή αλλοδαπός ακούει τη φράση "νησί στο Αιγαίο" άλλα πράγματα ονειρεύευται να αντικρύσει, και όχι τα Μέγαρα στη Σκόπελο. Αν θέλει να δει τα Μέγαρα, θα πάει εκεί διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΤΖΩΡΤΖΗΣ23 Μαΐου 2010 στις 12:50 μ.μ.

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΩΣΩΡΙΣΑΤΕ ΣΕ 5 ΓΛΩΣΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ Κ.ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Κ. ΜΩΡΑΙΤΗ ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΙΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΑΧΡΙΝΑΚΗ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ Κ. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά δεν τα βλέπουν. Τα καλάμια παν και κόβουν. Επιλεκτική μυωπία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διευκρινιζω ότι το θέμα που σχολιαζεται δεν είναι στην αρμοδιότητα του Λιμενικου Ταμειου. Η Σκοπελος ακόμη δεν έχει αποκτήσει χερσαία ζώνη η οποία θα είναι στην αρμοδιότητα του Λιμενικου Ταμειου. Έτσι λοιπόν σήμερα μόνο η Δημοτικη Αρχη έχει την ευθύνη. Και φυσικά η Αστυνομια και όχι το Λιμεναρχειο αστυνομευει την περιοχή αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανώνυμε/η στις 24/5, 5:15 Μ.Μ. - Γιατί η Σκόπελος ακόμη δεν έχει αποκτήσει χερσαία ζώνη; Μήπως γνωρίζετε τίνος αρμοδιότητα είναι να κινήσει αυτόν τον μηχανισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από αυτά που άκουσα καθυστερεί η δημιουργία χερσαίας ζώνης γιατί έπρεπε πρώτα να νομιμοποιηθούν όλα τα έργα που έγιναν στο λιμάνι και έχουν χαρακτηριστεί αυθαίρετα. Αυτή η νομιμοποίηση πέρασε από πολλά κυμματα εγκρισεων και νομίζω ότι έγινε. Τώρα θα πρέπει να κινηθεί το Λιμενικο Ταμειο να πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις. Πολύ δουλειά έπεσε στον νέο Προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.