Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Πρώτη πτήση της Ryanair από Φρανκφούρτη

Η πρώτη πτήση της Ryanair από την Φρανκφούρτη προσγειώθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου στις 16.30  στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με 138 επιβάτες. 
Ο Νομάρχης Μαγνησίας κ. Απόστολος Παπατόλιας, η Αντινομάρχης Τουρισμού και Μεταφορών κα Εύη Τζαβέλλα – Αδαμάκη  και στελέχη της Δ/νσης Τουριστικής Ανάπτυξης καλωσορίσαν τους πρώτους επιβάτες της Ryanair, μοιράζοντας  έντυπο τουριστικό υλικό και κέρασμα. 
Με την πρώτη πτήση έφτασαν επίσης και  δύο στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Ryanair, η κα. Melisa Corrigan, Δ/ντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας και Ρουμανίας και η κα Giulia Gambacciani, Στέλεχος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ιταλίας, Ελλάδας, Κροατίας και Ρουμανίας. Να σημειωθεί, πως με την ίδια πτήση αναχώρησαν από το Αεροδρόμιο με προορισμό τη Γερμανία 48 επιβάτες.

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να πληροφορηθώ αν υπάρχει ανταπόκριση των πτήσεων με λεωφορείο, από τη Νέα Αγχίαλο για το λιμάνι του Βόλου και πόσο κοστίζει το εισιτήριο. Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση με λεωφορείο, πόσο κοστίζει το ταξί. Ευχαριστώ.
    Thomas, von Frankfurt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.