Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Γίδια στα καμένα του Αγνώντα

Από Sonja προς 3nisia@otenet.gr:
«Δε ξέρω αν οι εθελοντές καθάρισαν καλά τα δάση, δε ξέρω αν καλώς ή κακώς κόπηκαν τα καλάμια, ξέρω όμως ότι σήμερα το μεσημέρι εκατό τουλάχιστο γίδια βοσκούσαν στα καμένα του Αγνώντα. Αυτό είναι σίγουρα παράνομο και ο υπεύθυνος είναι για το αυτόφωρο.»

2 σχόλια:

  1. ΕΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.....Α ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσφατα άκουσα ότι μπουλντόζες του Δήμου πήγαν στα καμμένα για να κόψουν τα καμμένα δέντρα. Τώρα τους ήρθε; Μετά από κοντά 4 χρόνια από τη φωτιά;;; Έτσι όχι μόνο δεν βοηθούν το δάσος, μα ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, αφού τα ερπυστριοφόρα καταπατούν όσους βλαστούς δένδρων είχαν καταφέρει να ξεφύγουν από την υπερβόσκηση.

    Οι παραπάνω εικόνες είναι εικόνες ντροπής, και δείχνουν περίτρανα τοις πάσι πόσο αδιάφοροι είμαστε ως πολίτες, και πόσο "πέρα βρέχει" είναι οι φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.