Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Τεστ Παπανικολάου στη Σκόπελο

To εθελοντικό κλιμάκιο του ΑγκαλιάΖΩ θα επισκεφτεί την Σκόπελο στις 29 και 30 Μαΐου.
Σκοπός του κλιμακίου είναι να δώσει σε κάθε γυναίκα της Σκοπέλου την πληροφορία ότι ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας προλαμβάνεται με τον εμβολιασμό και το τεστ Παπανικολάου και καμιά γυναίκα δεν πρέπει πια να παθαίνει, πολύ περισσότερο δε να πεθαίνει από αυτόν τον καρκίνο.
Στις 29 Μαΐου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου στις 7:00 μμ, θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Καθηγητής κ. Γ. Φαρμακίδης, Δ/ντής της Στ΄Γυναικολογικής Κλινικής του Μαιευτηρίου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, για όλα όσα αφορούν τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός έλεγχος με τεστ Παπανικολάου σε όλες τις γυναίκες του νησιού κατόπιν ραντεβού σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.
Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλ. 24240-22222 με την κα Κούλα Παπαευσταθίου, μαία του Κ.Υ. Σκοπέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.