Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Eπιτυχίες της Σκιάθου στη Μαθητιάδα

Το Γυμνάσιο Σκιάθου, με την Περιβαλλοντική του Ομάδα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, την 1/5/2010 οργάνωσε  τον β΄ πανελλήνιο ημιμαραθώνιο, 20 χλμ. Ορεινής διαδρομής και δρόμους αντοχής για παιδιά σχολικής ηλικίας. Στις 2 Μαΐου μαθητές αλλά και επισκέπτες πήραν μέρος σε ορεινή ποδηλασία, λαϊκή πεζοπορία και πρωτομαγιάτικο γλέντι.
Το Γυμνάσιο Σκιάθου συμμετείχε στην Μαθητιάδα 2010, μια αθλητική πανελλήνια συνάντηση στην Πρώτη Σερρών, στην οποία έπαιρναν μέρος ελληνικά σχολεία από όλον τον κόσμο,  από τις 7.5.2010 έως τις 13.5.2010, με υπεύθυνους τους καθηγητές της Φυσικής Αγωγής Γιάννη Ζήκο και Θανάση Οικονόμου, όπου οι μαθητές διαγωνίσθηκαν σε ολυμπιακά αθλήματα. 
Το σχολείο κέρδισε 4 μετάλλια και κατέλαβε την 30η θέση ανάμεσα σε 70 σχολεία: η Μουτζούρη Αναστασία πήρε χρυσό μετάλλιο στο σλάλομ καγιάκ, ο Μέτσε Νέτι αργυρό στον Μαραθώνιο και χάλκινο στα 50 μ. ελεύθερη κολύμβηση, η Φλώρα Νέζα αργυρό στο σπριντ καγιάκ. Συμμετείχε επίσης σε πολιτιστικές δραστηριότητες (συμμετοχή σε εκδήλωση χορευτικών με παρουσίαση χορογραφίας-  δημιουργία περιπτέρου προβολής του τόπου προέλευσης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σκιάθου, της Μονής Ευαγγελισμού και του Συλλόγου Γυναικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.