Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ίσως περιμένουν τον ήλιο του καλοκαιριού!..

Αναγνώστης μας γράφει για τα έργα από Πάνορμο μέχρι Έλιος:
«Το έργο του αποχετευτικού από τον Πάνορμο μέχρι το Έλιος έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες.
Η δεξιά πλευρά του οδοστρώματος του επαρχιακού σκάφτηκε σε όλο το μήκος της από τον Πάνορμο μέχρι το Έλιος και σε αρκετό πλάτος, για να περάσουν οι σωληνώσεις. Στη συνέχεια έκλεισε με αμμοχάλικο και παρόμοια υλικά. Άσφαλτος όμως δεν έχει πέσει ακόμα, σε κανένα τμήμα του δρόμου, παρότι πολλά τμήματα είναι τελειωμένα εδώ και αρκετό καιρό. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης είναι η περαιτέρω καταστροφή του οδοστρώματος από τα διερχόμενα οχήματα, το οποίο έχει καταντήσει κατά το κοινώς λεγόμενο… «κουρέλι».
Οι οδηγοί υποχρεωτικά οδηγούν στο μέσον του δρόμου, μερικές φορές μάλιστα αναγκάζονται να βγουν σχεδόν στην αριστερή λωρίδα και όσο η κίνηση αυξάνεται λόγω της σεζόν, τόσο η οδήγηση θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.
Σε μια βδομάδα από σήμερα, την επόμενη Δευτέρα 24 Μαΐου, είναι του Αγίου Πνεύματος και γνωρίζουμε καλά πως κάποιοι εραστές του νησιού μας θα μας επισκεφθούν και πάλι. Στη συνέχεια μπαίνει ο Ιούνιος…
Γιατί δεν κλείνουν τα τελειωμένα κομμάτια;
Κάποιος είπε ότι περιμένουν το καλοκαίρι για να καίει καλά ο ήλιος και να κολλήσει η άσφαλτος!
Είμαστε σοβαροί; Αυτή η δικαιολογία είναι απαράδεκτη και θα μπορούσε να απευθυνθεί μόνο σε τελείως αδαείς. Ασφαλτοµίγµατα υπάρχουν πλέον του ενός τύπου, για τον απλούστατο λόγο ότι ανάλογα των κυκλοφοριακών και κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στο έργο, χρησιμοποιείται ο κατάλληλος τύπος (ουσιαστικά σκληρότερη ή μαλακότερη άσφαλτος).
Αναγνώστης»

4 σχόλια:

  1. Το Πάσχα οι επισκέπτες έπεφταν σε λακκούβες… κάποιες κουτσά στραβά τις έκλεισαν μετά το Πάσχα, αλλά παραμένουν κι άλλες…
    Του Αγίου Πνεύματος ο μισός δρόμος από τον Πάνορμο μέχρι το Έλιος θα παραμείνει ατελής; Ακόμα και τώρα προλαβαίνουν άμα θέλουν.
    Όμως, αφού το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ… τα ίδια και τα ίδια θα λέμε πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ανησυχείς φίλε μου, προνόησε ο Θεός έρχονται χίονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν έρχονται χιόνια, εκτός αν εννοείς πως το έργο θα ολοκληρωθεί το χειμώνα με τα χιόνια, αλλά με άλλη δημοτική αρχή να ελπίζω και να εύχομαι!!! Βροχή πάντως χτες το βράδυ και τώρα που γράφω έχουμε μπόλικη... και ευτυχώς δηλαδή που βρέχει, γιατί πλένονται έτσι οι βρώμικοι δρόμοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΟΜΑ ΠΙΣΣΑ??????ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ?????ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΡΥΘΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.