Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Δίνει το χρίσμα ο σημερινός αγώνας

Δύο ιστιοδρομίες πριν το τέλος της ΔΙΕΒΑ 2011, ο αποκαλούμενος «μεγάλος» αγώνας της διοργάνωσης κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό τους φετινούς νικητές.
Ο υψηλός συντελεστής από τη μία (1,5) και το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο φινάλε των αγώνων από την άλλη, θα γείρουν τη ζυγαριά μ’ αυτόν που ήταν στην κορυφή και δε θα χάσει θέσεις, όταν πάρει την κανονιά του τερματισμού.
Τα σκάφη πήραν εκκίνηση μπροστά από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα του λιμανιού της Σκοπέλου και ακολουθώντας πορεία προς Αλόννησο, με σημαδούρες τα νησιά Αγ. Γιώργη, Περιστέρα, Δυό Αδέλφια, αφήνοντας δεξιά το...
Λυκόρεμα, θα τερματίσουν αργά το απόγευμα στη Στενή Βάλα της Αλοννήσου, διανύοντας μια απόσταση 35 ν.μ.
Three Sisters
Μέχρι τώρα τα σκάφη που έχουν μπει επικεφαλής των δύο βασικών κατηγοριών της διοργάνωσης διεκδικώντας τα βαρύτιμα επαμειβόμενα έπαθλά της, «Γιάννης Καρράς» και «Ηλίας Καρώνης», είναι το THREE SISTERS για τα ORCi και το OPTIMUM 3 για τα IRC.
Στα ORCi οι Τσέχοι που έχουν ένα ομοιογενές πλήρωμα και φυσικά ένα θαυμάσιο σκαρί, έχουν αποκτήσει σημαντική διαφορά από τρία ελληνικά σκάφη που τους καταδιώκουν κι έχουν ίδιες σχεδόν ελπίδες για τη 2η θέση.
Στα IRC, οι ιδιοκτήτες και ιστιοπλόοι του OPTIMUM 3 Νίκος Λάζος και Περικλής Λιβάς, κερδίζοντας και την επανόρθωση από δύο διαδοχικές ενστάσεις, έγιναν νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο.
Στο κυνήγι του OPTIMUM 3 βρίσκονται το JINETERA του Γιάννη Κοψιδά που έχει στο τιμόνι το Θάνο Ανδρόνικο και το ΟΞΥΓΟΝΟΝ του Λάζαρου Τσαλίκη και του Παναγιώτη Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.