Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Κλείνει το κατάστημα ΟΤΕ στη Σκιάθο

Mετά το κλείσιμο πριν λίγα χρόνια του καταστήματος του ΟΤΕ στη Σκόπελο ήρθε η σειρά αυτού της Σκιάθου, μαζί με άλλα 6 καταστήματα στη Θεσσαλία.
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός με επιστολή του προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ ζητεί να συνεχιστεί η λειτουργία των 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στη Θεσσαλία.
Στην επιστολή του ο κ. Κ. Αγοραστός επισημαίνει τα εξής:
«Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε για την από 1-10-2011 επικείμενη κατάργηση 7 συνολικά καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης του ΟΤΕ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον Αλμυρό, τα Φάρσαλα, τη Ζαγορά, την Καλαμπάκα, την Ελασσόνα, την Αργαλαστή και τη Σκιάθο. Η κοινωνική δυσαρέσκεια για την απόφασή σας αυτή είναι έκδηλη.
Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια εξορθολογιμού των λειτουργικών εξόδων της εταιρίας, η...
προσπάθεια όμως αυτή δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την εξυπηρέτηση των πολιτών. Ιδιαίτερα σε δύσβατες, ορεινές και νησιωτικές περιοχές η συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων κρίνεται επιβεβλημένη προς όφελος του κοινού, το οποίο υποβάλλεται με την απόφαση αυτή σε νέα ταλαιπωρία».

9 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΝΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ? ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩ ΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011 ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ? ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΞΗΓΥΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην εποχη του ιντερνετ και των πληρωμων των λογαριασμων μεσα απο τα κινητα τηλεφωνα, καποιοι επαγγελματιες πολιτικοι προσπαθουν να μας πεισουν πως χρειαζονται....υπαλληλοι και κτηρια για να γινονται οι παραπανω εξυπηρετησεις. Πανω απο το συμφερον της κοινωνιας ο πελατης.....

    Στην Σκοπελο υπαρχει καποιο προβλημα απο τοτε που εφυγε ο...αγενης ΟΤΕ; Εχω την εντυπωση πως τωρα ειναι πολυ καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσοι ήταν αυτοί που βγαίναν στη σύνταξη πρωτού καν "συμπληρώσουν" με πολύ μεγάλο εφάπαξ και έπαιρναν εκτός έδρας και πήγαιναν για ψάρεμα, μιλάμε για μεγάλες ρεμούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θα λείψουν σε κανένα. Αγοραστέ, το πάρτυ τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συμφωνω απόλυτα με g68... δεν χρειάζονται ουτε οι υπαλληλοι ουτε τα κτηρια για να γινονται "εξυπηρετησεις" και να τους πληρωνουμε εμεις, οι καταναλωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον τζι 68 και ολα τα υπολοιπα διαδικτιακα παιδια,υπαρχουν οι Ελληνες που πολεμουν για την λυτρωση της κοινωνιας και του κρατους και υπαρχουν οι Ellines που που βλεπουν την κατοχη της Ελλαδας απο ευρωπαιους οπως βλεπαν οι κοτζαμπασιδες την Ελλαδα επι τουρκοκρατιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε ΧΙΤΑΝΟ είστε παντελώς εκτός θέματος. Επίσης είστε είτε αδιάβαστος και ανενημέρωτος ή σας αρέσει να παραπλανείτε τους αναγνώστες. Ο Καλλικράτης αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΟΧΙ στην Τηλεφωνία.
    α)
    Στη Σκόπελο δεν έκλεισε το κατάστημα του ΟΤΕ, αυτό υπάρχει και λειτουργεί, καθώς και οι τεχνίτες υπάλληλοι. Η Τεχνική Υπηρεσία του ΟΤΕ για υποστήριξη σε νέες συνδέσεις, βλάβες, κλπ λειτουργεί καθημερινά και κανονικά.
    β)
    Αυτό που έκλεισε είναι το Γραφείο που γινόντουσαν οι πληρωμές των λογαριασμών. Οι λογαριασμοί του ΟΤΕ όμως μπορούν να πληρωθούν σε άλλα σημεία στο νησί, όπως επίσης μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του καταναλωτή ή μέσω του internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 27-8-2011 ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΙΣ ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣΟΥ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΩΧΟΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΟ ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ?ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΝΟΜΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΣΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΗΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ[ΥΠΗΚΟΟΥΣΤΟΥ]ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΕΥΛΗΓΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΧΩΛΑΙΝΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΜΩΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΩΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ,ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΠΟΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΠΟΥ ΓΚΕΜΠΕΙΣΚΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΦΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ [ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ]. Υ.Γ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΟΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣΤΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμάς πάντως, εδώ στη Σκόπελο, καθόλου δεν μας έλειψε το “Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών” του ΟΤΕ. Μια ταλαιπωρία ήταν (για όσους παλιότερους θυμούνται) και ευτυχώς που έκλεισε γιατί περισσότερο προκαλούσε, παρά προσέφερε έργο.
    -
    Κύριε ΧΙΤΑΝΟ, πιστεύω κι εγώ πως είστε εκτός θέματος. Ο Καλλικράτης δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΤΕ. Όχι όλα στο ίδιο σακί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.