Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Γεννητούρια εν πλω!

Ένα χαρμόσυνο γεγονός συνέβη σε ένα από τα πλοία της εταιρείας NEL LINES και συγκεκριμένα στο
 Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” όπου είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής ένα υγιέστατο κοριτσάκι!
 Ο κύριος Αποστόλης Ασημάκης και η κυρία Ευαγγελία Αθανασίου είναι πλέον οι ευτυχείς γονείς, που είχαν την μοναδική εμπειρία να αποκτήσουν το μωρό τους εν πλω!
Η μητέρα, που βρισκόταν στον μήνα της, ταξίδευε μαζί με...
τον σύζυγο της από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και αρκετή ώρα μετά την αναχώρηση του πλοίου, έπιασαν πόνοι τη νεαρή γυναίκα και με τη βοήθεια του Πλοιάρχου κύριου Μανώλη Φραγκιαδάκη και του πληρώματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του πλοίου.
Έκπληκτος ο Ύπαρχος κ. Απόστολος Μπλάνας, διαπίστωσε ότι οι πόνοι ήταν συχνοί και σταδιακά πιο έντονοι. Με τη βοήθεια της Επίκουρου κυρίας Ελένης Γκερπένη και της καρδιολόγου κυρίας Στάπα, που βρισκόταν ανάμεσα στους επιβάτες, έκαναν ό,τι προβλέπεται και βοήθησαν τη 19χρονη έμπειρη μητέρα να φέρει στη ζωή το 4ο παιδί της!
Η μητέρα και το βρέφος νοσηλεύονται ήδη σε νοσοκομείο, όπου μετέβησαν με το ασθενοφόρο που τους περίμενε στο λιμάνι και χαίρουν άκρας υγείας.
Η εταιρεία με τη σειρά της ευχαριστεί τον πλοίαρχο κύριο Μανώλη Φραγκιαδάκη, τον Ύπαρχο κύριο Απόστολο Μπλάνα και το πλήρωμα του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΤΙΛΗΝΗ” για τη βοήθειά τους στην εξαιρετική έκβαση των γεγονότων και εύχεται στους νέους γονείς και στο βρέφος να έχουν μία ζωή γεμάτη καλότυχα ταξίδια!

5 σχόλια:

  1. Εξηγείστε μου παρακαλώ αυτό γιατί μας αφορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μπορώ να απαντήσω, γιατί ένα παιδάκι γεννήθηκε! Γιατί μια νέα ζωή μας χαμογέλασε και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο παίρνουμε κουράγιο για να συνεχίσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι!!! Γιατί έχει μαυρίσει η ψυχή μας να μαθαίνουμε συνέχεια για στραβά, ανάποδα και μίζερα...Μακάρι οι μόνες ειδήσεις που θα υπήρχαν να ήταν σαν αυτή, της γέννησης ενός παιδιού και μάλιστα εν πλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 1:55-24 Αυγουστου
    Να μας πείτε για ποιά θέματα ενδιαφέρεστε, για να κάνουμε αναρτήσεις μόνο για σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 24 Αυγούστου 2011 1:55 μ.μ. - Τι να σου εξηγήσουν άνθρωπέ μου; Εσύ σίγουρα «το έχασες το πλοίο της γραμμής» και όχι μόνο αυτό, όλα τα πλοία τα έχεις χάσει… ΡΟΥΒΑΔΑ γαρ, που δεν θεραπεύεται δυστυχώς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννης Δημ Τζωρτζης24 Αυγούστου 2011 στις 4:30 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
    ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΝΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΓΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ KAI ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ BLOG.

    ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΥΡΑ ΚΑΙ
    ΜΑΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ
    ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

    Y.Γ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.